ماه: فوریه 2019

  • اتانول (Ethanol)

    مشخصات مادهنام : اتانول نام انگلیسی : Ethanol نام ها دیگر : الکل ، الکل گیاهی ، اتیل الکل CAS Number : 64-17-5 فروش اتانول صنعتی :گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان اتانول بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش اتانول صنعتی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید. قیمت اتانول صنعتی :جهت استعلام سریع قیمت اتانول صنعتی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. اتانول چیست؟ اتانول، که الکل، اتیل الکل و الکل گیاهی نامیده می شود، مایعی بی رنگ است. از آن جا که این می تواند به راحتی در آب و سایر ترکیبات ارگانیک حل شود، اتانول همچنین در گستره ی زیادی از محصولات کاربرد دارد از مواد مراقبت شخصی و محصولات زیبایی و لاک ناخن گرفته تا حتی سوخت خودرو. این الکل می تواند با بنزین مخلوط شده و در وسایل نقلیه موتوری استفاده شده و خوش سوزی سوخت را افزایش ..

  • استون

    استون Posted on اسفند ۸, ۱۳۹۷اسفند ۱۳, ۱۳۹۷ by آقای فروتن استون چیست؟ فرمول شیمیایی: CH3COCH3 نام های دیگر: پروپانون، دی متیل فرمالدئید، دی متیل کتال، دی متیل کتن، کتن پروپان، متیل کتن، ACETONE استون یک مایع بی رنگ است که به عنوان یک حلال و یک ضد عفونی کننده استفاده می شود، که یکی از اجزای کتون در طی کتوآکیدوز است. استون یک حلال آلی رنگی، فرار و قابل اشتعال است که به طور طبیعی در گیاهان، درختان، آتش سوزی جنگل ها، اگزوز خودرو و به عنوان یک محصول فروپاشی متابولیسم چربی حیوانات رخ می دهد. این عامل معمولا در مقدار بسیار کمی در ادرار و خون موجود است. مقدار بیشتر در ادرار و خون دیابتی ها یافت می شود. استون ممکن است به میزان محدودی در محصولات خانوار، از جمله لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی نیز مورد استفاده قرار گیرد، جایی که شایع ترین کاربرد آن در فرمولهای پاک کردن ناخن لهستانی است. این محصول در دوزهای بالاتر سمی است و همچنین در بدن انسان به عنوان یک فرآورده متابولیسم رخ می دهد. استفاده و مزایای استون استون به طور گسترده ای استفاده می شود زیرا می تواند به آسانی با آب مخلوط..

  • سدیم استات

    سدیم استات Posted on اسفند ۸, ۱۳۹۷اسفند ۸, ۱۳۹۷ by خانم رضایی استات سدیم بدون آب یک منبع سدیم کریستالی و یک پودر هیدروسکوپی بسیار محلول در آب است که در حرارت دادن به اکسید سدیم تجزیه می شود. استات سدیم دارای فرمول شیمیایی CH3COONa است نمک استات سدیم، و یا به زبان ساده تر استات سدیم، دارای بسیاری از کاربردهای عملی است. این پایه کنسانتره یک اسید ضعیف است، به این معنی که آن را تنها هنگامی که در آب حل می شود، یونیزه می کند. استات سدیم خواص بافری را فراهم می کند، یعنی توانایی حفظ محلول ها در pH نسبتا ثابت با وجود چالش های اساسی و پایه. این ویژگی به سمیت کم آن کمک می کند تا توضیح دهد که چرا استات سدیم در صنایع مختلف از جمله تولید نفت و طعم غذا یافت می شود. ، استات سدیم شامل یک اتم سدیم و دو اتم کربن یا C، دو اتم اکسیژن و ۳ اتم هیدروژن یا هتروم برای هر مولکول استات است. در حالی که از لحاظ فنی میتوان فرمول را به عنوانC2H3NaO2 معرفی کرد از نظر فیزیکی، استات سدیم به عنوان یک پودر کریستالی جذب کننده ی هیگواریوم یا آب جذب می شود. ماده خالص دارای نقطه ذوب ۵۸ درجه سانتیگراد یا ۱۳۶ ..

  • غذاهای ناسالم

    غذاهای ناسالم : بطور ساده، غذاهای ناسالم چیزی است که فرد در اثر مصرف آن بیمار می شود. حداقل پنج مسیر وجود دارد که باعث ایجاد بیماری می شوند و شامل موارد زیر هستند: ۱) حضور میکروب های مضر (شامل ویروس ها و انگل ها) ۲) وجود سموم طبیعی ۳) حضور آلودگی های محیطی (مانند آفت کش ها) ۴) حضور افزودنی های مضر (مانند نگهدارنده ها) ۵) وجود مواد آلرژی زا متخصصان صنایع غذایی در مورد بیماری های ایجاد شده توسط میکروب ها در مقایسه با بیماری های ناشی از علل دیگر، نگرانی بیشتری دارند زیرا بیش از ۹۰ درصد بیماری های مربوط به غذا ناشی از حضور میکروب ها است، علاوه بر این، دانشمندان معتقدند سموم طبیعی نسبت به آفت کش ها و نگهدارنده ها خطر بیشتری برای مصرف کننده ایجاد می کنند. عامه مردم معتقدند غذا به طور ذاتی و در شکل طبیعی خود سالم است و وقتی در معرض فرآوری قرار می گیرد، ناسالم می شود. در حالی که دانشمندان تغذیه معتقدند که بسیاری از غذاهای طبیعی، مانند آنهایی که از دام به دست می آیند، به صورت طبیعی ناسالم هستند. آنچه موجب گسترش استفاده از انواع فناوری ها جهت ایمن تر نمودن مواد غذایی شده، درک علمی درستی ..

  • آلژینات سدیم

    آلژینات سدیم Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷اسفند ۸, ۱۳۹۷ by دکتر استخری آلژینات سدیم یک پلی ساکارید است که از جلبک‌های دریایی قهوه‌ای رنگ که در سواحل شمالی آتلانتیکا، آسیا و آمریکای شمالی رشد می‌کند بدست می‌آید که بدلیل خاصیت بیو پلیمری و ارزان قیمت و همچنین خاصیت تجزیه پذیری بسیار مورد توجه قرار گرفته است و یک ماده‌ی بی‌خظر است که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا نیز می‌باشد و به‌عنوان یک امولسیفایر، عامل ژل ساز و تثبیت کننده در صنایع غذایی و همچنین به‌دلیل مقاومت بالای آن در برابر گرما و حرارت در طول پخت و پز به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. آبزیان بدلیل داشتن پروتئین زیاد و همچنین اسیدهای چرب غیر اشباع نسبت به فساد حساسیت بسیار بالای دارند به‌همین خاطر از مواد نگهدارنده برای به تاخیر انداختن فساد در گوشت این محصولات استفاده می‌شود که آلژینات سدیم بدلیل خاصیت ضد اکسیداسیونی بهترین افزودنی برای اینگونه محصولات می‌باشد. کاربرد آلژینات سدیم: ۱ تثبیت کننده: جایگزین نشاسته و کاراژین، آلژینات سدیم در نوشیدنی‌ها، محصولات لبنی، محصولات یخ زده می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. ۲ پ..

  • آلژینات سدیم خوراکی

    آلژینات سدیم خوراکی Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷ by دکتر استخری آلژینات سدیم چیست؟ آلژینات سدیم یک پلی ساکارید است که از جلبک‌های دریایی قهوه‌ای رنگ که در سواحل شمالی آتلانتیکا، آسیا و آمریکای شمالی رشد می‌کند بدست می‌آید که بدلیل خاصیت بیو پلیمری و ارزان قیمت و همچنین خاصیت تجزیه پذیری بسیار مورد توجه قرار گرفته است و یک ماده‌ی بی‌خظر است که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا نیز می‌باشد و به‌عنوان یک امولسیفایر، عامل ژل ساز و تثبیت کننده در صنایع غذایی و همچنین به‌دلیل مقاومت بالای آن در برابر گرما و حرارت در طول پخت و پز به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. آبزیان بدلیل داشتن پروتئین زیاد و همچنین اسیدهای چرب غیر اشباع نسبت به فساد حساسیت بسیار بالای دارند به‌همین خاطر از مواد نگهدارنده برای به تاخیر انداختن فساد در گوشت این محصولات استفاده می‌شود که آلژینات سدیم بدلیل خاصیت ضد اکسیداسیونی بهترین افزودنی برای اینگونه محصولات می‌باشد. کاربرد آلژینات سدیم: ۱ تثبیت کننده : جایگزین نشاسته و کاراژین، آلژینات سدیم در نوشیدنی‌ها، محصولات لبنی، محصولات یخ زده می‌تواند مورد استفاده..

  • اسید لاکتیک

    اسید لاکتیک Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷اسفند ۸, ۱۳۹۷ by آقای فروتن اسید لاکتیک یکی از اولین اسیدهایی است که در غذاها استفاده می شود، این محصول به طور طبیعی در شیر یافت می شود، اولین بار در حدود ۶۰ سال پیش تولید شد و تنها در طی دو دهه گذشته آن را یک عنصر مهم تبدیل کرده است. ویژگی های طعم ملایم اسید، طعم های معطر تسکین را پوشش نمی دهند. عملکرد اسید لاکتیک در کاهش pH، افزایش طعم و مهار میکروبی است. دو روش برای تولید اسید استفاده می شود: تخمیر و سنتز شیمیایی، که اکثر تولید کنندگان با استفاده از تخمیر در اروپا این محصول مهم را تولید می کنند. اسید لاکتیک اسید آلی بی رنگ است که توسط کلیه بافت های بدن تولید میگردد و برای فعالیت های بدن بسیار ضروری است. کاربردهای اسید لاکتیک در صنایع مختلف اسید لاکتیک در بعضی از لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یخچال و یا مرطوب کننده استفاده می شود. در ساخت ترشی و کالباس، غذاهای مورد نظر برای طعم وانیل مورد استفاده قرار می گیرد. اسید لاکتیک در صنایع لبنی نه تنها در ساخت ماست بلکه در ساخت پنیر نیز استفاده می شود. مورد استفاده در چرم دباغی. لاکتیک اسید د..

  • پارافین

    پارافین Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷اسفند ۸, ۱۳۹۷ by خانم معین پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می اید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد. ولی با انجام تصفیه خلوص ان افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می اید. پارافین در صنایع مختلفی از جمله نساجی، لاستیک سازی، سموم دفع آفات نباتی، صنایع دفاع، باطری سازی، ایزولاسیون، کابل سازی، رنگ ورزین، چسب، واکس و پولیش، آرایشی و بهداشتی، بسته بندی چوب و کاغذ، کبریت سازی، شمع سازی و روان کننده ها نیز کاربرد دارد. پارافین ها به دوشکل جامد یا مایع تولید می شوند. پارافین جامد و ژله ای برای تولید کردن انواع شمع ها و پارافین مایع جهت مصارف صنعتی بکار برده می شود. پارافین جامد انواع مختلفی دارد که برحسب چربی آن طبقه بندی می شود، این نوع پارافین سفیدرنگ، بی بو و بدون طعم خاصی می باشد. پارافین مایع حالت روغن و بی رنگ یا سفید است که اغلب در تولید کرم ها استفاده می شود. نوع ژله ای و جامد پارافین بیش از هرکار دیگری برای تولید شمع مورد استفاده قرار ..

  • پارافین

    پارافین Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷ by خانم معین پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می اید.این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد.ولی با انجام تصفیه خلوص ان افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می اید. پارافین در صنایع مختلفی از جمله نساجی، لاستیک سازی، سموم دفع آفات نباتی، صنایع دفاع، باطری سازی، ایزولاسیون، کابل سازی، رنگ ورزین، چسب، واکس و پولیش، آرایشی و بهداشتی، بسته بندی چوب و کاغذ، کبریت سازی، شمع سازی و روان کننده ها نیز کاربرد دارد. پارافین به دوشکل جامد یا مایع یا ژله ای یافت می شود که نوع ژله و جامد ان برای تولید انواع شمع و نوع مایع برای مصارف صنعتی استفاده می شود.پارافین جامد درصد روغن بسیار پایین دارد که به صورت جامد، سفیدرنگ، بی بو و بدون طعم خاصی می باشد.پارافین مایع حالت روغن و بی رنگ یا سفید است که اغلب در تولید کرم ها استفاده می شود. نوع ژله ای و جامد پارافین بیش از هرکار دیگری برای تولید شمع مورد استفاده قرار می گیرد. پارافین در حالت کلی به سه دسته ی پارافین خ..

  • گلوتن

    گلوتن Posted on اسفند ۷, ۱۳۹۷ by خانم رضایی گلوتن یک پروتئین ذخیره شده در گندم، جو و غلاتی از این قبیل است. گلوتن نیز می تواند در مشتقات گندم و جو مانند مخمر مالت و شیرینی یافت شود. گلوتن به خمیر الاستیسیته و خاصیت کشسانی می دهد، مانند یک چسب عمل می کند، و به نان چاشنی کلاسیک و بافت نرم می دهد. نام آن از کلمه لاتین برای “چسب” می آید، زیرا با مخلوط شدن با آب آرد به صورت قوام چسبنده می آید. این ملک مانند چسبندگی به گلوتن کمک می کند تا یک شبکه چسبنده ایجاد کند که نان بتواند هنگام پخته شدن افزایش یابد. همچنین نان را بافت جویدنی و رضایت بخش می دهد نام آن از کلمه لاتین “چسب” می آید، زیرا با مخلوط شدن با آب آرد به صورت قوام چسبنده می آید. این ماده مانند یک اتصال دهنده عمل می کند، نگه داشتن مواد غذایی با هم و اضافه کردن یک “کشش” کیفیت مناسب به آن. گلوتن اغلب با مواد غذایی حاوی گندم همراه است که در تامین مواد غذایی ما فراوان است. گلوتن می تواند در انواع مختلفی از غذاها یافت شود، حتی آنهایی که انتظار نمی رود. دو پروتئین اصلی در گلوتن گلوتنین و گلیادین هستند مضرات گلوتن اکثریت ..