ماه: می 2020

  • قیمت فروش پروپیونات کلسیم

    پروپیونات کلسیم به عنوان ماده نگهدارنده در نان و سایر محصولات پخته‌شده استفاده می‌شود و ممکن است با اسید پروپیونیک و سدیم پروپیونات ترکیب شود. پروپیونات کلسیم با جلوگیری از رشد کپک و رشد باکتری‌ها باعث می‌شود که محصولات پخته‌شده تازه بماند. پروپیونات کلسیم همچنین به طور طبیعی در کره و برخی از انواع پنیرها مشاهده می‌شود. بعضی اوقات مصرف‌کنندگان در مورد ایمنی کلسیم پروپیونات سؤال دارند. بسیاری از مردم از ایده نگهدارنده‌هایی که به عنوان مواد تشکیل‌دهنده مواد غذایی استفاده می‌شوند نگران هستند. اما به این روش فکر کنید: آیا می‌خواهید باکتری یا نان آلوده به کپک بخورید؟ احتمالاً نه. مواد نگهدارنده مانند کلسیم پروپیونات برای ایمن نگه‌داشتن برخی غذاهای سالم از اهمیت بالایی برخوردار هستند. مطالعات ایمنی کلسیم پروپیونات پروپیونات کلسیم به دلیل سمیت احتمالی و هرگونه احتمال ابتلا به سرطان به طور گسترده مورد بررسی قرار‌گرفته است. به جز دو مطالعه، تمام یافته‌های آزمایشگاهی منفی بودند. یک مطالعه شامل تزریق مقادیر زیادی کلسیم پروپیونات به کیسه‌های زرده جنین مرغ است، اتفاقی که برای انسان نمی‌افتد. مطا..

  • قیمت فروش پروپیونات کلسیم

    پروپیونات کلسیم به عنوان ماده نگهدارنده در نان و سایر محصولات پخته‌شده استفاده می‌شود و ممکن است با اسید پروپیونیک و سدیم پروپیونات ترکیب شود. پروپیونات کلسیم با جلوگیری از رشد کپک و رشد باکتری‌ها باعث می‌شود که محصولات پخته‌شده تازه بماند. پروپیونات کلسیم همچنین به طور طبیعی در کره و برخی از انواع پنیرها مشاهده می‌شود. بعضی اوقات مصرف‌کنندگان در مورد ایمنی کلسیم پروپیونات سؤال دارند. بسیاری از مردم از ایده نگهدارنده‌هایی که به عنوان مواد تشکیل‌دهنده مواد غذایی استفاده می‌شوند نگران هستند. اما به این روش فکر کنید: آیا می‌خواهید باکتری یا نان آلوده به کپک بخورید؟ احتمالاً نه. مواد نگهدارنده مانند کلسیم پروپیونات برای ایمن نگه‌داشتن برخی غذاهای سالم از اهمیت بالایی برخوردار هستند. مطالعات ایمنی کلسیم پروپیونات پروپیونات کلسیم به دلیل سمیت احتمالی و هرگونه احتمال ابتلا به سرطان به طور گسترده مورد بررسی قرار‌گرفته است. به جز دو مطالعه، تمام یافته‌های آزمایشگاهی منفی بودند. یک مطالعه شامل تزریق مقادیر زیادی کلسیم پروپیونات به کیسه‌های زرده جنین مرغ است، اتفاقی که برای انسان نمی‌افتد. مطا..

  • قیمت فروش ایزوله سویا

    پروتئین سویا پروتئینی است که از سویا جدا شده است. این غذا از کنجاله سویا تهیه‌شده است که رقیق و بدون‌چربی شده است. سویا خشک شده به سه نوع محصولات تجاری با پروتئین بالا فرآوری می‌شود: آرد سویا، کنسانتره سویا و سویا ایزوله شده. ایزوله پروتئین سویا در غذاها از سال 1959 به دلیل خواص عملکردی مورد استفاده قرار گرفته است. پروتئین سویا به طور کلی در بدن جزء پروتئین غلیظ تلقی می‌شود، که تخمین زده می‌شود حداقل 60-70٪ از کل سویا را پروتئین تشکیل می‌دهد. پس از جوانه‌زدن سویا، پروتئین هضم می‌شود و اسیدهای آمینه آزاد شده به مکان‌های رشد گیاهچه منتقل می‌شوند. سویا حاوی یک پروتئین کوچک اما تازه بسیار مهم 2S آلبومین است. پروتئین‌های حبوباتی مانند سویا و پالس‌ها متعلق به خانواده گلوبولین پروتئین‌های ذخیره بذر به نام حبوبات و ویسیلین‌ها و یا در مورد سویا، گلیسینین و بتا-کولسیسینین هستند. سویا همچنین حاوی پروتئین‌های بیولوژیکی فعال یا متابولیکی مانند آنزیم‌ها، مهار‌کننده‌های تریپسین، هموگلوتینین‌ها و پروتئینازهای سیستئین بسیار شبیه به پاپائین است. پروتئین‌های ذخیره‌سازی کودیکلتون سویا، که برای تغذیه انسا..

  • قیمت فروش ایزوله سویا

    پروتئین سویا پروتئینی است که از سویا جدا شده است. این غذا از کنجاله سویا تهیه‌شده است که رقیق و بدون‌چربی شده است. سویا خشک شده به سه نوع محصولات تجاری با پروتئین بالا فرآوری می‌شود: آرد سویا، کنسانتره سویا و سویا ایزوله شده. ایزوله پروتئین سویا در غذاها از سال 1959 به دلیل خواص عملکردی مورد استفاده قرار گرفته است. پروتئین سویا به طور کلی در بدن جزء پروتئین غلیظ تلقی می‌شود، که تخمین زده می‌شود حداقل 60-70٪ از کل سویا را پروتئین تشکیل می‌دهد. پس از جوانه‌زدن سویا، پروتئین هضم می‌شود و اسیدهای آمینه آزاد شده به مکان‌های رشد گیاهچه منتقل می‌شوند. سویا حاوی یک پروتئین کوچک اما تازه بسیار مهم 2S آلبومین است. پروتئین‌های حبوباتی مانند سویا و پالس‌ها متعلق به خانواده گلوبولین پروتئین‌های ذخیره بذر به نام حبوبات و ویسیلین‌ها و یا در مورد سویا، گلیسینین و بتا-کولسیسینین هستند. سویا همچنین حاوی پروتئین‌های بیولوژیکی فعال یا متابولیکی مانند آنزیم‌ها، مهار‌کننده‌های تریپسین، هموگلوتینین‌ها و پروتئینازهای سیستئین بسیار شبیه به پاپائین است. پروتئین‌های ذخیره‌سازی کودیکلتون سویا، که برای تغذیه انسا..

  • قیمت فروش ایزوله سویا

    پروتئین سویا پروتئینی است که از سویا جدا شده است. این غذا از کنجاله سویا تهیه‌شده است که رقیق و بدون‌چربی شده است. سویا خشک شده به سه نوع محصولات تجاری با پروتئین بالا فرآوری می‌شود: آرد سویا، کنسانتره سویا و سویا ایزوله شده. ایزوله پروتئین سویا در غذاها از سال 1959 به دلیل خواص عملکردی مورد استفاده قرار گرفته است. پروتئین سویا به طور کلی در بدن جزء پروتئین غلیظ تلقی می‌شود، که تخمین زده می‌شود حداقل 60-70٪ از کل سویا را پروتئین تشکیل می‌دهد. پس از جوانه‌زدن سویا، پروتئین هضم می‌شود و اسیدهای آمینه آزاد شده به مکان‌های رشد گیاهچه منتقل می‌شوند. سویا حاوی یک پروتئین کوچک اما تازه بسیار مهم 2S آلبومین است. پروتئین‌های حبوباتی مانند سویا و پالس‌ها متعلق به خانواده گلوبولین پروتئین‌های ذخیره بذر به نام حبوبات و ویسیلین‌ها و یا در مورد سویا، گلیسینین و بتا-کولسیسینین هستند. سویا همچنین حاوی پروتئین‌های بیولوژیکی فعال یا متابولیکی مانند آنزیم‌ها، مهار‌کننده‌های تریپسین، هموگلوتینین‌ها و پروتئینازهای سیستئین بسیار شبیه به پاپائین است. پروتئین‌های ذخیره سازی کودیکلتون سویا، که برای تغذیه انسا..

  • قیمت فروش منو پروپیلن گلایکول

    مونو پروپیلن گلایکول چیست؟ مونو پروپیلن گلایکول یک مایع بی‌رنگ و بی‌بو است که کاملاً محلول در آب است. طبق گفته هرمان، این ماده مصنوعی بوده و با افزودن آب به پروپیلن اکسید، که از فرآورده‌های نفتی حاصل می‌شود، تولید می‌شود. مونو پروپیلن گلایکول در فرمول‌های متنوعی مانند کرم، لوسیون، سرم، شامپو و بسیاری دیگر از محصولات مراقبت شخصی به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده، نگهدارنده، یک حلال یا نرم‌کننده استفاده می‌شود. فواید مونو پروپیـلن گلایکول برای پوست مونو پروپیلن گلایکول عملکردهای زیادی دارد و به دلیل تطبیق‌پذیری آن در بسیاری از محصولات پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. کارکردهای اصلی آن در اینجا آمده است: جذب آب: Zeichner می‌گوید در غلظت‌های کم، مونو پروپیلن گلایکول مانند یک ماده رقیق‌کننده عمل می‌کند، به این معنی که به آب متصل می‌شود و در لایه‌های بیرونی پوست هیدراتاسیون می‌کند. هنگامی که در محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به پوست ظاهری آبرسان و مرطوب می‌بخشد. مرطوب‌کننده ملایم: هرمان اضافه می‌کند که به عنوان یک مرطوب‌کننده، فواید مرطوب‌کننده‌ای نیز به همراه دارد و پوست را با احساس..

  • قیمت فروش منو پروپیلن گلایکول

    مونو پروپیلن گلایکول چیست؟ مونو پروپیلن گلایکول یک مایع بی‌رنگ و بی‌بو است که کاملاً محلول در آب است. طبق گفته هرمان، این ماده مصنوعی بوده و با افزودن آب به پروپیلن اکسید، که از فرآورده‌های نفتی حاصل می‌شود، تولید می‌شود. مونو پروپیلن گلایکول در فرمول‌های متنوعی مانند کرم، لوسیون، سرم، شامپو و بسیاری دیگر از محصولات مراقبت شخصی به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده، نگهدارنده، یک حلال یا نرم‌کننده استفاده می‌شود. فواید مونو پروپیـلن گلایکول برای پوست مونو پروپیلن گلایکول عملکردهای زیادی دارد و به دلیل تطبیق‌پذیری آن در بسیاری از محصولات پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. کارکردهای اصلی آن در اینجا آمده است: جذب آب: Zeichner می‌گوید در غلظت‌های کم، مونو پروپیلن گلایکول مانند یک ماده رقیق‌کننده عمل می‌کند، به این معنی که به آب متصل می‌شود و در لایه‌های بیرونی پوست هیدراتاسیون می‌کند. هنگامی که در محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به پوست ظاهری آبرسان و مرطوب می‌بخشد. مرطوب‌کننده ملایم: هرمان اضافه می‌کند که به عنوان یک مرطوب‌کننده، فواید مرطوب‌کننده‌ای نیز به همراه دارد و پوست را با احساس..

  • قیمت فروش صمغ عربی

    قیمت فروش صمغ عربی به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم. صمغ عربی (gum arabic) چیست؟ صمغ اقاقیا یا صمغ عربی دارای گرید غذایی است که صمغ‌های طبیعی تولید‌شده برای خاصیت امولسیون‌کننده و براقیت آن استفاده می‌شود. در پخت و پز: به عنوان یک تثبیت‌کننده عمل می‌کند دارای بسیاری از ویژگی‌های دارای برچسب است بدون کالری، بدون سموم دفع آفات رشد می‌کند و هم کوشر و هم حلال است منشاء محصول صمغ طبیعی از دو گونه اقاقیا در ” Gum Belt” آفریقا در حال رشد است بدست می‌آید: 19کشور از سودان از طریق چاد، تا نیجریه. سودان، اتیوپی و کنیا تولید کنندگان پیشرو هستند. حدود 10 میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند. نود درصد این ماده از درختان اقاقیا سنگال برداشت می‌شود. صمغ‌های سیال اقاقیا نیز به بازار عرضه می‌شود. شیره به طور معمول به رنگ نارنجی و قهوه‌ای کمرنگ است و پس از برداشت درجه بندی می‌شود. صمغ‌های که از اشک‌های کامل یا گرد تشکیل‌شده و به رنگ قهوه‌ای و نارنجی هستند با بالاترین کیفیت شناخته می‌شوند. صمغ عربی بدون GMO است. حدود 99 درصد از درختان که از آن محصول برداشت‌شده است وحشی رشد می‌کنند. با..

  • قیمت فروش صمغ عربی 2)

    قیمت فروش صمغ عربی به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه بررسی می کنیم. صمغ عربی (gum arabic) چیست؟ صمغ اقاقیا یا صمغ عربی دارای گرید غذایی است که صمغ‌های طبیعی تولید‌شده برای خاصیت امولسیون‌کننده و براقیت آن استفاده می‌شود. در پخت و پز: به عنوان یک تثبیت‌کننده عمل می‌کند دارای بسیاری از ویژگی‌های دارای برچسب است بدون کالری، بدون سموم دفع آفات رشد می‌کند و هم کوشر و هم حلال است منشاء محصول صمغ طبیعی از دو گونه اقاقیا در ” Gum Belt” آفریقا در حال رشد است بدست می‌آید: 19کشور از سودان از طریق چاد، تا نیجریه. سودان، اتیوپی و کنیا تولید کنندگان پیشرو هستند. حدود 10 میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند. نود درصد این ماده از درختان اقاقیا سنگال برداشت می‌شود. صمغ‌های سیال اقاقیا نیز به بازار عرضه می‌شود. شیره به طور معمول به رنگ نارنجی و قهوه‌ای کمرنگ است و پس از برداشت درجه بندی می‌شود. صمغ‌های که از اشک‌های کامل یا گرد تشکیل‌شده و به رنگ قهوه‌ای و نارنجی هستند با بالاترین کیفیت شناخته می‌شوند. صمغ عربی بدون GMO است. حدود 99 درصد از درختان که از آن محصول برداشت‌شده است وحشی رشد می‌کنند. با..

  • قیمت فروش صمغ عربی 2)

    قیمت فروش صمغ عربی به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه بررسی می کنیم. صمغ عربی (gum arabic) چیست؟ صمغ اقاقیا یا صمغ عربی دارای گرید غذایی است که صمغ‌های طبیعی تولید‌شده برای خاصیت امولسیون‌کننده و براقیت آن استفاده می‌شود. در پخت و پز: به عنوان یک تثبیت‌کننده عمل می‌کند دارای بسیاری از ویژگی‌های دارای برچسب است بدون کالری، بدون سموم دفع آفات رشد می‌کند و هم کوشر و هم حلال است منشاء محصول صمغ طبیعی از دو گونه اقاقیا در ” Gum Belt” آفریقا در حال رشد است بدست می‌آید: 19کشور از سودان از طریق چاد، تا نیجریه. سودان، اتیوپی و کنیا تولید کنندگان پیشرو هستند. حدود 10 میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند. نود درصد این ماده از درختان اقاقیا سنگال برداشت می‌شود. صمغ‌های سیال اقاقیا نیز به بازار عرضه می‌شود. شیره به طور معمول به رنگ نارنجی و قهوه‌ای کمرنگ است و پس از برداشت درجه بندی می‌شود. صمغ‌های که از اشک‌های کامل یا گرد تشکیل‌شده و به رنگ قهوه‌ای و نارنجی هستند با بالاترین کیفیت شناخته می‌شوند. صمغ عربی بدون GMO است. حدود 99 درصد از درختان که از آن محصول برداشت‌شده است وحشی رشد می‌کنند. با..