کلسیم استئارویل لاکتیلات

کلسیم استئارویل لاکتیلات (CSL) یک افزودنی غذایی همه کاره است.

این محصول به طور گسترده در غذاها و محصولات پخته شده از مخمرها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلسیم استئارویل لاکتیلات نمک کلسیم استر اسید و استریک لاکتیل لاکتیلات است.

کاربرد کلسیم استئارویل لاکتیلات در صنعت غذایی

این ماده برای مقاصد مختلفی از جمله امولسیون، مقاومت در برابر پیری، تقویت گلوتن و تازه نگه داشتن در بسیاری از مواد غذایی تواند به عنوان امولسیفایر در شیر، کرم خامه ای غیر لبنی، مارگارین، فرآورده‌های گوشتی، روغن‌های حیوانی و گیاهی، خامه تازه و غیره استفاده شود.

۱٫افزایش بهاری، چقرمگی و قابلیت نگهداری گاز در خمیر، افزایش حجم نان و نان بخار و افزایش سازمان و ساختار. برای تأخیر و جلوگیری از پیری مواد غذایی می‌تواند با آمیلوز واکنش نشان دهد. این کار باعث می‌شود که بیسکویت‌ها را از قالب‌ها راحت تر کنید تا ظاهر صاف، لایه‌های مشخص و احساس ترد در دهان ایجاد شود.
۲- می‌تواند غذای گرم و تند را پرتحرک تر و نرم تر کند و مدت زمان نگهداری را طولانی‌تر کند.
۳- کیفیت مواد غذایی منجمد سریع را بهبود بخشیده، سازمان و ساختار آنها را بهبود بخشیده و از ترک خوردگی سطح و پر شدن فرار جلوگیری کنید.

طریقه استفاده کلسیم استئارویل لاکتیلات

۱٫ می‌توان آن را مستقیماً به خوبی با آرد مخلوط کرد تا استفاده شود.
۲٫ این محصول را در دمای ۶۰ ℃ با نسبت ۱: ۶ در آب گرم قرار دهید تا ماده ای به شکل خمیری بدست آید، ۱۰ عدد آن را به نسبت اضافه کنید تا اثر بهتری حاصل شود.
۳- هنگام استفاده در خامه غیر لبنی یا این نوع ماده، باید آن را به خوبی با ماده امولسیون گرم کرد تا قبل از پردازش بیشتر امولسیون همگن شود.

سایر محصولات ما:

سیلدفافیل

فروش کلسیم استئارویل لاکتیلات

این ماده در بسته بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، آنها در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

The post کلسیم استئارویل لاکتیلات appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *