پودر نارگیل خشک و چرب (Coconut flour)

مشخصات ماده

نام : پودر نارگیل

نام انگلیسی : Coconut Powder

نام ها تجاری : پودر نارگیل خشک و چرب ، پودر نارگیل سریلانکا

فروش پودر نارگیل خشک و چرب :

گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان نارگیل سریلانکا و خشک و چرب بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش پودر نارگیل خشک و چرب تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.

قیمت پودر نارگیل خشک و چرب :

جهت استعلام سریع قیمت پودر نارگیل صنعتی صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

پودر نارگیل چیست ؟

محبوبیت پودر نارگیل بین مردم در حال افزایش است ، زیرا آگاهی مردم نسبت به تاثیر مثبت پودر نارگیل بر سلامت انسان در حال افزایش است، علاوه بر این آرد نارگیل به عنوان یک جایگزین خوشمزه، بدون گلوتن و مفید برای انسان، به جای سایر آرد ها مورد استفاده است.

آرد نارگیل برای انسان بسیار مغذی است. این ماده سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های سالم است. این ماده همچنین کم قند، و دارای کربوهیدرات های قابل هضم و کم کالری است.

این خواص باعث می شود تا پودر نارگیل باعث می شود که در میان افرادی با رژیم غذایی خاص محبوبیت یابد. این دسته از مردم عبارتند از افرادی که دارای رژیم های غذایی پالئو هستند، افرادی که غذاهای که بدون گلوتن مصرف می کنند، افرادی دارای بیماری سلیاک یا حساس به گلوتن هستند، افرادی با مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر، کسانی که مبتلا به آلرژی عصبی هستند، افراد مبتلا به دیابت، گیاهخواران و ….

پودر نارگیل سریلانکا

حقایق تغذیه ای آرد نارگیل

حدود 30 گرم آرد نارگیل تقریبا دارای 120 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، گرم پروتئین، 4 گرم چربی، 10 گرم فیبر و3.6 میلی گرم آهن است.

آیا آرد نارگیل دارای کربوهیدرات است؟

آرد به دست آمده از نارگیل به طور کلی یک فیبر دارای کربوهیدرات کم است. آرد نارگیل به عنوان یک غذای مناسب برای افراد دارای رژیم غذایی کتوژنیک به حساب می آید.

فواید آرد نارگیل برای سلامتی

کمک به متابولیسم

آرد نارگیل حاوی مقادیر بالایی MCT ها (تری گلیسرید با طول زنجیره ی متوسط) است. تحقیقات نشان می دهد که MCT ها به تنظیم عملکرد مواد مغذی و متابولیک در بدن کمک می کنند. این اسید های چرب پس از مصرف، به راحتی هضم می شوند. آن ها مستقیم به کبد رسیده، و با عملکرد ترموژنیک، بر سوخت و ساز بدن تأثیر مثبت می گذارند.

جلوگیری از یبوست به وسیله ی فیبر

یک چهارم فنجان آرد نارگیل، 25 درصد از نیاز روزانه ی مردم به فیبر را برطرف می کند. برای جلوگیری از یبوست، که به عنوان یک نگرانی بسیار رایج در سلامت محسوب می شود، استفاده از غذاهای غنی از فیبر در رژیم غذایی به شکل روزانه ضروری است. علاوه بر این، باکتری مفیدی که در دستگاه گوارش (GI) زندگی می کند به تنظیم عملکرد روده کمک می کند. این باکتری پروبیوتیک نامیده می شود. فیبر آرد نارگیل به عنوان یک پربیوتیک عمل کرده و به رشد باکتری های پروبیوتیک کمک می کند و هضم مطلوب را برای جلوگیری از یبوست به ارمغان می آورد.

کمک به حفظ سطح مناسب قند خون

آرد نارگیل نسبت به بقیه ی آرد های معمولی مانند آرد گندم و آرد ذرت دارای مقادیر کم تری از کربوهیدرات است، بنابراین به گزینه ی مناسب تری برای افراد مبتلا به دیابت و افرادی است که تمایل به کنترل قند خون خود دارند. بر خلاف آردهای حاوی مقادیر زیاد کربوهیدرات، آرد حاصل از نارگیل اثرات بسیار ملایم بر سطح قند خون دارد. به علاوه، این آرد دارای فیبر های مفید، چربی و پروتئین است که آن را به یک آرد بسیار خوب و متعادل مبدل می کند.

کمک به کاهش کلسترول مضر

این آرد با محتوای فیبر بالا، گزینه ای عالی برای تقویت سلامت قلب است. مطالعات نشان می دهد که آرد نارگیل به کاهش سطح کلسترول LDL “مضر” و ترگلسیرید سرم در افراد دارای کلسترول بالا کمک می کند.

براساس تحقیق منتشر شده در مجله غذایی دارویی با موضوع اثر کاهش کلسترول به وسیله ی آرد نارگیل، آرد نارگیل برای افرادی که به دنبال کاهش کلسترول هستند، بسیار عالی است.

پودر نارگیل و سلامتی

تقویت سلامت قلب

تحقیقات، مصرف بالای فیبرهای رژیمی را با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از این بیماری مرتبط می کند. آرد نارگیل نیز به دلیل سرشار بودن از فیبر های رژیمی، به عنوان عاملی برای تقویت سلامت قلب شناخته شده است.

بسیار مناسب برای بیماران مبتلا به سلیاک و نیز سایر رژیم های غذایی بدون گلوتن

آرد نارگیل به طور طبیعی بدون گلوتن است. تحمل رژیم غذایی بدون گلوتن بسیار سخت است، اما آرد نارگیل یک ماده جایگزین است که می تواند این رژیم ها را بسیار ساده تر کند.

تاریخچه و کاربرد در طب سنتی

آرد نارگیل به دست آمده از گوشته ی نارگیل است. پس از برداشتن پوسته سبز بیرونی نارگیل آنچه باقی می ماند گوشته ی نارگیل است. گوشته ی نارگیل بخش سفید و قهوه ای از آن است. هنگامی که گوشته از تنه و همچنین از شیر نارگیل جدا می شود، در دمای پایین حرارت داده می شود تا خشک شود و یک آرد پودری به دست آید.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این آرد در تاهیتی یا پلینزی برای اولین بار مصرف می شده است. در آشپزی اهالی پلنزی و تاهیتی به طور مرتب از آرد نارگیل استفاده شده است.

در بسیاری از اقلیم های گرمسیری، مردم بومی، نارگیل ها را دارای مواد مغذی و دارویی به حساب می آورند. برخی حتی درخت نارگیل را “درخت زندگی” می نامند و تقریبا از هر بخش نارگیل به عنوان غذا و یا داروی سنتی استفاده می کنند.

به عنوان مثال، در طب سنتی تایلندی، نارگیل برای درمان مشکلات به وجود آمده از آلودگی های ویروسی مانند آنفولانزا، گلودرد، تب و نیز شپش سر و درمان مشکلات ادراری استفاده می شود. نارگیل و محصولات جانبی نارگیل نیز برای تامین سلامت عمومی بدن در پزشکی آیورودا بسیار مورد توجه است.

چگونه آرد نارگیل (به شکل خانگی) تولید می شود؟

درست همانگونه که می توانید شیر نارگیل یا آرد بادام خود را تولید کنید، می توانید آرد نارگیل خانگی برای خود را تهیه کنید. برای ساخت آرد نارگیل، می توانید از گوشته ی باقی مانده از نارگیل پس از مصرف شیر آن استفاده کنید. به این ترتیب شما دو محصول خانگی (آرد و شیر) را همزمان خواهید داشت.

با گوشت نارگیل و آب را با یک مخلوط کن با سرعت هم بزنید. سپس از یک صافی با سوراخ های ریز برای جدا سازی تمام گوشته نارگیل استفاده کنید.

هنگامی که گوشت نارگیل به طور کامل جدا شد، آن را روی یک ورق پخت قرار دهید و آن را چند ساعت حرارت دهید تا خشک شود. به یاد داشته باشید که باید به آرامی حرارت دهید تا آب خود را کاملا از دست بدهد.

بعضی از افراد، آرد نارگیل را به این دلیل خام می دانند، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند که این گونه نیست. این واقعا بستگی به این دارد که درجه حرارت را چه مقدار انتخاب می کنید. اکثر مردم توصیه می کنند که آرد نارگیل را در حدود 150 درجه یا پایین ترین درجه حرارت در فر برای چهار تا شش ساعت نگه دارید.

The post پودر نارگیل خشک و چرب (Coconut flour) appeared first on سایت خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *