پلی کواترنیوم 10 (polyquaternium-10)

مشخصات ماده

نام : پلی کواترنیوم – 10
نام انگلیسی : polyquaternium-10

CAS Number:

53568-66-4 , 54351-50-7 , 0-19-55353

فروش پلی کواترنیوم-10 :

گروه بازرگانی شیمیایی تهران ، از جمله واردکنندگان و فروشندگان پلی کواترنیوم-10 بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش پلی کواترنیوم-10 تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی شیمیایی تهران ارتباط برقرار نمایید.

قیمت پلی کواترنیوم-10 :

جهت استعلام سریع قیمت پلی کواترنیوم-10 صفحه اصلی سایت بازرگانی شیمیایی تهران از اینجا وارد شوید و در قسمت استعلام قیمت ، درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

پلی کواترنیوم-10 چیست ؟

پلی کواترنیوم-10 یک پودر گرانول سفید با بوی خاص آمین است. در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، به طور عمده در تولید محصولات مراقبت از مو، لوسیون و لوازم آرایشی استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 دارای چهار یون آمونیوم است که با استفاده از ترکیبات هیدروکسی اتیل سلولز تولید می شود. این ماده در مواد آرایشی به عنوان حالت دهنده، حجم دهنده و نرم کننده در غلظت های 0.1 تا 5 درصد استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 در بیشتر موارد در قرنیه نفوذ نمی کند اما توسط سطوح کریستالی جذب می شود. داده های به دست آمده از آزمایش های انجام شده روی حیوانات به صورت استنشاقی، پوستی و چشم، بیشتر نشان دهنده تنها درجه پایین سمیت پلی کواترنیوم-10 در غلظت هایی است که اکنون در محصولات آرایشی استفاده می شود.

فرایند تولید پلی کواترنیوم-10

روش تولید پلی کواترنیوم-10 شامل مراحل زیر است: تهیه عامل اتری کننده ی کاتیونی و نیز تولید پلی اکسترونوم 10 به وسیله واکنش بین عامل اتری کننده ی کاتیونی و هیدروکسی اتیل سلولز.

روش آماده سازی عامل اتری کننده ی کاتیونی (ETA) شامل مراحل زیر است: ابتدا عامل اتری کننده ی کاتیونی با واکنش بین اپوکسی کلروپروپان و تری متیل آمین تولید میگردد، پس از آن محصول به دست آمده شستشو و خشک می شود تا عامل اتری کننده ی کاتیونی به دست آید. روش آماده سازی عامل اتری کننده ی کاتیونی همچنین شامل گام پالایش پس از خشک کردن عامل اتری کننده ی کاتیونی نیز هست. در این مرحله (مرحله پالایش) به وسیله ی ساکشن به مدت 2-3 ساعت در 30- 50 درجه ی سانتیگراد در محیط خلاء 0.1- تا 0.081- مگا پاسکال و در سرعت هم زدن r / min 40 -50 عملیات فیلتر کردن انجام می شود. پلی کواترنیوم-10 دارای کيفيت بسيار خوب و عبور نور بسیار بالا (در حدود 97.5 تا 99.5 درصد) و محتوای خاکستری آن بیش از 3 درصد نیست.

شیمی پلی کواترنیوم-10

پلی کواترنیوم 10

معرفی

پلی کواترنیوم-10، همچنین به عنوان کواترنیوم-19 شناخته می شود، یک نمک آمونیاک پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است که با اپوکسی اکسید تریمتیل آمونیوم واکنش داده است. وزن های مختلف مولکولی پلی کواترنیوم-10 به طور کلی بین 250،000 تا 600،000 می باشد. پلی کواترنیوم-10 دارای سه شماره CAS است:

53568-66-4، 54351-50-7 و 0-19-55353

خواص فیزیکی و شیمیایی

پلی کواترنیوم-10 پلیمری است که دارای سطح فعال کاتیونی است و از طریق سطوح کراتین مانند مو و پوست (stratum corneum) جذب می شود. فرایند جذب این پلیمر بر سطوح بیان شده به راحتی توسط pH در محدوده 4 تا 10 تحت تأثیر قرار نمی گیرد. اما در خارج از محدوده ی این pH فرایند جذب به آرامی تحت تاثیر قرار می گیرد. جذب پلی کواترنیوم-10 به سطوح کراتینی به وسیله ی وسط اضافه کردن الکترولیت های (نمک های)، آلومینیوم، آهن، کلسیم یا سدیم کاهش می یابد. پلی کواترنیوم-10 توسط میکرو ارگانیسم ها یا به عبارت دیگر به صورت بیولوژیکی قابل تجزیه است. حضور اتیل الکل یا پروپیلن گلیکول به افزایش پایداری این ماده کمک می کند.

روش های آنالیز

پلی کواترنیوم-10 به طور کلی به وسیله ی واکنش هیدروکسی اتیل سلولز با اپی کلرهیدرین تولید می شود و به دنبال آن کواترنیزاسیون با استفاده از تری متیل آمین تولید می شود. این ماده در pH حدود 4 تا 8 پایدار است.

ناخالصی ها

ناخالصی های معدنی پلی کواترنیوم-10 که در لوازم آرایشی کاربرد دارد شامل آب (تا 0.5٪)، نیتروژن (1.7 تا 2.2٪) و خاکستر (NaCI تا 2٪) است. اپی کلرو هیدرین دارای ناخالصی حد اکثر 0.05 قسمت در میلیون است. حد اکثر 10.8 قسمت در میلیون از تری متیل آمین در محصولات به فروش رسیده در سال 1985 یافت شد.

کاربردها پلی کواترنیوم-10

لوازم آرایشی

پلی کواترنیوم-10 در درجه اول در محصولات مراقبت از مو، پاک کننده های پوست و مرطوب کننده های پوست در غلظت 10.1٪ -5٪ استفاده می شود. این ماده در حدود صد سی و نه محصول آرایشی کاربرد دارد (سال 1985). غلظت پلی کواترنیوم-10 استفاده شده در این محصولات در بازه ی مجاز غلظتی بود. با توجه به این که پلی کواترنیوم-10 استفاده شده 100 در 100 خالص نیست و این که مقادیر ارائه شده به سازمان غذا و دارو کسر مورد استفاده است، داده های ارائه شده در چارچوب محدوده غلظت از پیش تعیین شده، فرصتی برای برآورد غلظت واقعی یک عنصر در یک محصول خاص را فراهم می کنند. بنابراین احتمال خطای 2 تا 10 درصد در غلظت گزارش شده ی ماده مورد نظر را در نظر می گیرد. پلی کواترنیوم-10 در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی عرضه شده در ژاپن مورد استفاده است.

مقادیر ، دفعات و مدت زمان استفاده از پلی کواترنیوم-10

محصولات مراقبت از مو حاوی پلی کواترنیوم-10 به طور عمده برای چند دقیقه اعمال می شوند، پس از آن شستشو انجام می شود.

با این حال، پلی کواترنیوم-10 در این محصولات برای جذب سطحی آن ساخته شده است و انتظار می رود در مواجهه با مو و پس از تماس با آن ها باقی بماند. پاک کننده ها و مرطوب کننده های پوست دارای قابلیت بالقوه برای باقی ماندن روی پوست و ناخن برای مدت زمان طولانی می باشند.

ذخیره سازی و حمل و نقل

پلی کواترنیوم-10 باید دور از نور خورشید نگهداری شود. مکان این ماده همچنین باید خشک و خنک بوده و برای جلوگیری از خواص این ماده بهتر است در معرض هوای قرار نگیرد و بسته بندی آن به گونه ای باشد که از هوا محفوظ بماند.

ایمنی

بررسی ایمنیCIR: کارشناسان CIR آزمایش های مربوط به سمیت پلی کواترنیوم-10 را بررسی کردند که نشان می دهد این ماده دارای سمیت کمی است. مطالعات بر روی نفوذ این ماده در پوست نشان می دهد که پلی کواترنیوم-10 به بافت کراتین به شکل ضعیفی جذب می شود. مطالعات انجام شده با استفاده از غلظت های 5 درصد پلی کواترنیوم-10 نشان می دهد که این ماده بیشتر باعث حساسیت پوست و چشم ها می شود. همچنین مطالعات صورت گرفته باغلظت 2 درصد از پلی کواترنیوم-10 نشان می دهد که این ماده، تحریک کننده و حساسیت زا نیست. نتایج مشابهی از فرمولاسیون محصولات حاوی پلی کواترنیوم-10 حاصل شد؛ این داده های همچنین نشان می دهد که این ماده حساس به نور نیست اما اگر این ماده بسوزد محصولات حاصل اکسید های کربن مانند دی اکسید و مونوکسید کربن خواهد بود.

The post پلی کواترنیوم 10 (polyquaternium-10) appeared first on سایت خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *