پارافین

خرید پارافین پارافین Posted on by خانم معین

پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت خام به دست می اید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی های زیادی است و به رنگ زرد مایع به قهوه می باشد. ولی با انجام تصفیه خلوص ان افزایش داده شده و به رنگ سفید یا بی رنگ در می اید.

پارافین در صنایع مختلفی از جمله نساجی، لاستیک سازی، سموم دفع آفات نباتی، صنایع دفاع، باطری سازی، ایزولاسیون، کابل سازی، رنگ ورزین، چسب، واکس و پولیش، آرایشی و بهداشتی، بسته بندی چوب و کاغذ، کبریت سازی، شمع سازی و روان کننده ها نیز کاربرد دارد.

پارافین ها به دوشکل جامد یا مایع تولید می شوند. پارافین جامد و ژله ای برای تولید کردن انواع شمع ها و پارافین مایع جهت مصارف صنعتی بکار برده می شود. پارافین جامد انواع مختلفی دارد که برحسب چربی آن طبقه بندی می شود، این نوع پارافین سفیدرنگ، بی بو و بدون طعم خاصی می باشد. پارافین مایع حالت روغن و بی رنگ یا سفید است که اغلب در تولید کرم ها استفاده می شود. نوع ژله ای و جامد پارافین بیش از هرکار دیگری برای تولید شمع مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع پارافین

پارافین در حالت کلی به سه دسته ی پارافین خوراکی، پارافین بهداشتی و پارافین صنعتی دسته بندی می شود. پارافین بهداشتی به شکل عمده در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. به طور مثال به برخی از کرم های نرم کننده اشاره کرد که در ساخت آنها از پارافین استفاده می شود. پارافین در دمای پایین تر از دمای اطاق اب می شود. یعنی پوست بدن در برخورد با ان دچار سوختگی و تاول نخواهد شد اما اگر پوست حساسی داشته باشید گرمای پارافین پوستتان را تحریک می کند و باعث برامدگی قرمز رنگی روی ان می شود.

در صورتی که پوست حساس یا زخم دارید از پارافین به هیچ عنوان استفاده نکنید زیرا پارافین جزو فراورده های نفتی است و ممکن است پوستتان باعث ناراحتی و التهاب بشود. پارافین درمانی نیز یکی از روشهای استفاده از پارافین است اگر پارافین تراپی را در خانه انجام می دهید باید بدانید که پارافین را نباید خیلی داغ کنید زیرا باعث آتش سوزی می شود برای شروع درمان خانگی نباید دمای پارافین از ۵۰ درجه ی سانتی گراد بیشتر باشد. هم چنین از پارافین برای پاک کردن منافذ پوست، کاهش چین و چروک پوست، مرطوب کردن و جوانسازی پوست نیز استفاده می شود.

دیگر محصولات ما:

پلی سوربات ۲۰

آرایشی و بهداشتی, دارویی و پزشکی, صنعتی, غذایی آنالیز پارافین, بازرگانی پارافین, پارافین خوراکی, پارافین صنعتی, پارافین غذایی, تولید کننده پارافین, خرید پارافین, خرید عمده پارافین, خواص پارافین, ساختار پارافین, فروش پارافین, فروش پارافین اصفهان, فروش پارافین تهران, فروش عمده پارافین, قیمت پارافین, قیمت عمده پارافین, قیمت فروش پارافین, قیمت نمایندگی پارافین, کاربرد پارافین, مشخصات پارافین, مضرات پارافین, نمایندگی پارافین, نمایندگی خرید پارافین, نمایندگی فروش پارافین, وارد کننده پارافین, واردات پارافین, واردکننده پارافین

راهبری نوشته‌ها

Previous Post

گلوتن

Next Post

اسید لاکتیک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *