قیمت فروش کلرید کلسیم

کلرید کلسیم چیست؟

کلرید کلسیم به دلایل مختلف در صنعت پخت و پز استفاده می‌شود، از یک ماده ضد کیک گرفته تا جایگزینی نمک شدن. این یک ترکیب معدنی با فرمول CaCl2 است. در دمای اتاق جامد است اما در آب بسیار محلول است. کلرید کلسیم اغلب به شکل هیدراته وجود دارد. نمک بدون آب آن رطوبت‌پسند است.

منشاء

کلرید کلسیم را می‌توان مستقیم از سنگ آهک بدست ‌آورد، اما مقادیر زیادی به عنوان محصول فرآیند Solvay تولید می‌شود.

تغذیه

کلرید کلسیم منبع کلسیم است. کلسیم مزایای بالقوه زیادی در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری و درمان دارد. همانطور که توسط هیئت غذا و تغذیه در انستیتوی پزشکی آکادمی‌های ملی توصیه می‌شود، نیاز روزانه کلسیم برای بزرگسالان مرد و زن روزانه 1000 میلی‌گرم است.

ویژگی‌های کلرید کلسیم

کلرید کلسیم در آب حل می‌شود و کلرید و کمپلکس آبی+ [Ca (H2O) 6] 2 تولید می‌کند. به این ترتیب، این محلول‌ها منبع یون‌های کلسیم و “کلرید” آزاد هستند. این توضیحات با این واقعیت نشان داده شده است که این محلول‌ها با استفاده از منابع فسفات برای دادن رسوب جامد فسفات کلسیم واکنش نشان می‌دهند:

انحلال کلرید کلسیم تغییر آنتالپی بسیار بالایی دارد، که با افزایش دمای قابل توجه همراه با انحلال نمک بی‌آب در آب است. این ویژگی اساس برنامه کاربردی در مقیاس بزرگ آن است. کلرید کلسیم مذاب را می‌توان با استفاده از فلز کلسیم و گاز کلر الکترولیز کرد:

CaCl2 → Ca + Cl2

عملکرد

  • عامل Anticaking
  • عامل ضد‌میکروب
  • ماده ترمیم‌کننده یا ترشی
  • تقویت‌کننده طعم
  • مکمل غذایی
  • عامل کنترل pH
  • کمک به پردازش
  • تثبیت‌کننده و ضخیم‌کننده
  • عامل فعال سطح
  • هم‌افزایی
  • Texturizer

تولید تجاری

کلرید کلسیم ممکن است به عنوان محصول فرعی در فرآیند آمونیاک (Solvay) و به عنوان یک محصول مشترک از نمک‌های طبیعی به دست آید، یا ممکن است با واکنش‌های جایگزینی با سایر نمک‌های کلسیم و کلرید تهیه شود.

2 NaCl + CaCO3 → Na2CO3 + CaCl2

کاربرد‌های کلرید کلسیم

کلرید کلسیم می‌تواند برای جایگزینی نمک در تولید نان کم سدیم مورد استفاده قرار گیرد. نمک کلسیم را می‌توان حداکثر 32 درصد سدیم را برای نان قهوه‌ای جایگزین کرد بدون اینکه تأثیرات نامطبوعی بر کیفیت و کیفیت محصول داشته باشد.

کلرید کلسیم همچنین در مخلوط کیک زاویه‌ای (U.S. Pat. No. 3,653,917) برای افزایش تحمل کیک استفاده شده‌ است. همچنین از این ماده به عنوان اسید برگ برای ترکیبات خمیر استفاده شده ‌است.

مقررات FDA

کلرید کلسیم وضعیت GRAS است که توسط FDA در قوانین آیین نامه فدرال تنظیم می‌شود. حداکثر میزان افزودن کلرید کلسیم نیز در انواع مختلف غذا تنظیم می‌شود. به صورت زیر هستند:

  • 3٪ برای کالاهای پخته شده و آنالوگهای لبنی
  • 22٪ برای نوشیدنی‌های غیر‌الکلی
  • 2٪ برای پنیر و آبمیوه فرآوری شده
  • 32/0٪ برای قهوه و چای
  • 4٪ برای چاشنی‌ها و شیرینی‌ها
  • 2٪ برای گراوی و سس
  • ۰/۱ درصد برای مربا و ژله‌های تجاری
  • 25٪ برای محصولات گوشت
  • 0٪ برای محصولات پروتئینی گیاهی
  • 4٪ برای سبزیجات فرآوری‌شده و آب سبزیجات
  • 05٪ برای سایر دسته‌های غذایی
ایمنی، حمل و نقل و کمک‌های اولیه کلرید ضمن کار با کلسیم

هنگام استفاده از کلرید کلسیم در محیط کار، با استفاده از عینک ایمنی، پیش‌بند مصنوعی و دستکش خود را از خطرات احتمالی محافظت کنید. اطمینان حاصل کنید که ایستگاه‌های شستشو و مایع شستشو در محل کار فوری در هر مکانی که این ماده شیمیایی وجود داشته باشد قرار دارد. در صورت مواجهه با کلرید کلسیم، این دستورالعمل‌های کمک‌های اولیه را دنبال کنید:

استنشاق – به دنبال هوای تازه و مراقبت فوری پزشکی باشید.

تماس با چشم – در صورت وجود لنزهای تماسی را حذف کنید. برای جلوگیری از آسیب‌دیدگی، بلافاصله حداقل 15 دقیقه با آب زیادی بشویید و به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشید.

تماس با پوست – ناحیه آسیب دیده را با آب فراوان بشویید. لباس‌های آلوده را برداشته و با صابون بشویید. مراجعه پزشکی داشته باشید و هر پوست تحریک‌شده را با نرم‌کننده بپوشانید.

مصرف — استفراغ را القا نکنید. هرگز چیزی را از طریق دهان به فرد به صورت ناخودآگاه ندهید. در صورت مصرف مقدار زیادی از این مواد، بلافاصله به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشید

خطرات

کلرید کلسیم با خشک کردن رطوبت پوست می‌تواند به عنوان یک ماده تحریک‌کننده عمل کند. کلرید کلسیم جامد به طور گرمازا حل می‌شود و در صورت مصرف آن می‌تواند باعث ایجاد سوختگی دهان و مری شود. مصرف محلول‌های غلیظ یا محصولات جامد ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش یا زخم شود.

مصرف کلرید کلسیم می تواند منجر به هیپرکلسمی شود.

منابع
  1. “PREPARATION OF SODIUM CARBONATE BY SOLVAY PROCESS.” Scienceeasylearning. 25 July 2016. https://scienceeasylearning.wordpress.com/2015/05/25/preparation-of-sodium-carbonate-by-solvay-process/. Accessed 24 Apr. 2017.
  2. “Office of Dietary Supplements – Dietary Supplement Fact Sheet: Calcium.” National Institutes of Health. U.S. Department of Health and Human Services, 17 Nov. 2016. https://ods.od.nih.gov/factsheets/Calcium-HealthProfessional/. Accessed 17 Apr. 2017.
  3. “CFR – Code of Federal Regulations Title 21CFR184.1193.” US Food & Drug Administrataion. 01 Apr. 2016. accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfCFR/CFRSearch.cfm?fr=184.1193. Accessed 20 Apr.2017.
  4. Charlton, Karen E., Elizabeth Macgregor, Nonnie H. Vorster, Naomi S. Levitt, and Krisela Steyn. “Partial Replacement of NaCl Can Be Achieved with Potassium, Magnesium and Calcium Salts in Brown Bread.” International Journal of Food Sciences and Nutrition 58.7 (2007): 508-21.
  5. “Patent US3653917 – Angel Food Cake Mixes and Their Production.” Google Patents. 4 Apr. 1972.google.com/patents/US3653917.Accessed 20 Apr.2017.
  6. “Patent US5882712 – Use of Calcium Chloride and Magnesium Chloride as Leavening Acids for Batter and Dough Compositions.” Google Patents. 16 Mar. 1999. google.com/patents/US5882712. Accessed 20 Apr. 2017.

امتیاز شما به این مقاله: [تعداد: میانگین: /5]

قیمت فروش کلرید کلسیم

قیمت فروش کلرید کلسیم

قیمت فروش کلرید کلسیم

سیدی

[تعداد: میانگین: /5]

The post قیمت فروش کلرید کلسیم appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *