قیمت فروش پودر آب پنیر

افراد معمولاً از به عنوان مکمل، در کنار ورزش‌های مقاومتی، برای بهبود سنتز پروتئین ماهیچه و تقویت رشد توده عضلانی بدون‌چربی استفاده می‌کنند. اما آن آب پنیر چیست و فواید استفاده از آن چیست؟

شیر از دو پروتئین، کازئین و آب پنیر ساخته‌شده است. پروتئین آب پنیر را می‌توان از کازئین شیر جدا کرد یا به عنوان یک محصول فرعی از ساخت پنیر تشکیل شود. پروتئین آب پنیر یک پروتئین کامل محسوب می‌شود زیرا حاوی 9 اسید آمینه ضروری است. از نظر محتوای لاکتوز کم است.

فواید زیادی در رابطه با مصرف پروتئین آب پنیر وجود دارد و محققان دائماً در حال یافتن خواص درمانی جدید احتمالی هستند. در اینجا، ما توضیح می‌دهیم که چه مزایایی می‌تواند داشته باشد، و برخی از عوارض جانبی و خطرات احتمالی را بررسی می‌کنیم.

فواید

کمک به کاهش وزن: در یک مطالعه از 158 نفر، در نشریه Nutrition & Metabolism منتشر شد، افرادی که به آن‌ها آب پنیر داده شد “به طور قابل توجهی چربی بیشتر از دست دادند.”

خواص ضد سرطان: نتایج امیدوار کننده در مجله Anticancer Research برای استفاده از کنسانتره پروتئین آب پنیر در درمان سرطان منتشر شد. البته تحقیقات بیشتری لازم است.

کاهش کلسترول: مطالعه‌ای که در مجله بریتانیایی تغذیه منتشر شد، به مدت 12 هفته به 70 زن و مرد مبتلا به اضافه وزن آب پنیر دادند و تعدادی از پارامترها مانند سطح لیپیدها و انسولین را اندازه‌گیری کردند. آن‌ها دریافتند که “کاهش معنی داری در کلسترول کل و کلسترول LDL در هفته 12 در گروه آب پنیر در مقایسه با کازئین (گروه) وجود داشت.”

آسم: پروتئین آب پنیر می‌تواند پاسخ ایمنی در کودکان مبتلا به آسم را بهبود بخشد. یک مطالعه کوچک شامل 11 کودک، که در ژورنال Food Science and Nutrition, منتشر‌شده است، نشان داد که کودکانی که مبتلا به آسم هستند به مدت 1 ماه 10 بار پروتئین آب پنیر را به صورت مکرر به مدت 1 ماه مصرف کردند و پاسخ ایمنی بهتری به آسم دارند.

فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی: تحقیقات منتشر شده در ژورنال بین‌المللی لبنیات نشان داد که نوشیدنی‌هایی که به همراه پروتئین آب پنیر مایع ساخته شده‌اند، فشار خون را در بیماران با فشار خون بالا کاهش می‌دهند. خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی نیز کمتر بود.

کاهش لاغری در مبتلایان به HIV: یک مطالعه منتشر شده در ژورنال Clinical and Investigative Medicine نشان داد که پروتئین آب پنیر ممکن است به کاهش وزن در بیماران مبتلا به HIV کمک کند.

خطرات احتمالی

برخی از افرادی که به شیر حساسیت دارند ممکن است به آب پنیر حساسیت خاصی نشان دهند. در دوزهای متوسط، پروتئین آب پنیر به طور معمول هیچ عارضه جانبی ایجاد نمی‌کند. با این‌حال، مصرف دوزهای بسیار زیاد می‌تواند باعث شود:

  • درد معده
  • گرفتگی عضلات
  • کاهش اشتها
  • حالت تهوع
  • سردرد
  • خستگی

دوز بالای پروتئین آب پنیر همچنین ممکن است باعث آکنه شود. از دیدگاه تغذیه‌ای، پروتئین آب پنیر بسیار غیر‌معمول است و معادل طبیعی ندارد. برخی افراد بر این باورند که خطرات ناشی از غذاهای تصفیه‌شده مانند این‌ها وجود دارد، زیرا اگرچه آن‌ها حاوی مواد مغذی زیادی هستند، اما تعادل به شدت به سمت پروتئین کشیده می‌شود.

انواع

سه نوع اصلی پروتئین آب پنیر وجود دارد. کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC)، پروتئین آب پنیر (WPI) و پروتئین آب پنیر هیدرولیز (WPH).

بیایید به نوبه خود به هر یک از این موارد توجه کنیم:

کنسانتره پروتئین آب پنیر – WPC حاوی مقادیر کم چربی و کربوهیدرات‌های کم است. درصد پروتئین در WPC به میزان غلظت آن بستگی دارد. کنسانتره‌های پایین تمایل دارند که حداقل 30 درصد پروتئین داشته باشند و بالاتر از آن 90 درصد باشد.

پروتئین آب پنیر – WPI ها برای از بین بردن چربی و لاکتوز بیشتر پردازش می‌شوند. WPI معمولاً حداقل 90 درصد پروتئین است.

پروتئین آب پنیر هیدرولیز – WPH به عنوان “پیشگیری” پروتئین آب پنیر در نظر گرفته می‌شود زیرا قبلاً تحت هیدرولیز جزئی قرار گرفته است – فرآیندی که برای جذب پروتئین بدن لازم است. WPH به اندازه دو شکل پروتئین آب پنیر به هضم نیاز ندارد.

همچنین، WPH معمولاً در مکمل‌های پروتئین پزشکی و فرمول‌های نوزادان به دلیل بهبود هضم غذا و کاهش پتانسیل آلرژن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عضله‌سازی و کاهش وزن

مکمل پروتئین آب پنیر به همراه ورزش مقاومت می‌تواند به بهبود سنتز پروتئین ماهیچه‌ها کمک کند و رشد توده بافت بدون چربی را تقویت کند.

مطالعه‌ای که در مجله بین‌المللی Sport Nutrition and Exercise Metabolism منتشر شده است، نتیجه گرفته شده است که “مکمل پروتئین آب پنیر در طول تمرین مقاومتی، تنها در مقایسه با تمرین مقاومت، فواید زیادی را به همراه دارد.” علاوه بر این، “در مردانی که مکمل پروتئین آب پنیر مصرف کردند از نظر نسبی توده بافت بدون چربی بیشتر وجود داشت.”

منابع
  • Baruchel, S. (1993). Whey proteins as a food supplement in HIV-seropositive individuals. Clin Invest Med, 16
    http://immunogsh.merxmotion.com/images/aArticle_03.pdf
  • Bounous, G. (2000). Whey protein concentrate (WPC) and glutathione modulation in cancer treatment. Anticancer Research, 20(6), 4785-4792
    http://www.vitamor.com/immunopro/Whey-protein-concentrate-and-glutathione-modulation-in-cancer-treatment.pdf
  • Burke, D. G., Chilibeck, P. D., Davison, K. S., Candow, D. C., Farthing, J., & Smith-Palmer, T. (2001). The effect of whey protein supplementation with and without creatine monohydrate combined with resistance training on lean tissue mass and muscle strength [Abstract]. International journal of sport nutrition and exercise metabolism, 11(3), 349-364
    http://journals.humankinetics.com/doi/abs/10.1123/ijsnem.11.3.349
  • Cribb, P. J., Williams, A. D., Carey, M. F., & Hayes, A. (2006). The effect of whey isolate and resistance training on strength, body composition, and plasma glutamine. International journal of sport nutrition and exercise metabolism, 16(5), 494-509
    http://journals.humankinetics.com/doi/abs/10.1123/ijsnem.16.5.494
  • Fluegel, S. M., Shultz, T. D., Powers, J. R., Clark, S., Barbosa-Leiker, C., Wright, B. R., … & Miller, A. J. (2010). Whey beverages decrease blood pressure in prehypertensive and hypertensive young men and women. International dairy journal, 20(11), 753-760
    http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S095869461000141X
  • Frestedt, J. L., Zenk, J. L., Kuskowski, M. A., Ward, L. S., & Bastian, E. D. (2008). A whey-protein supplement increases fat loss and spares lean muscle in obese subjects: a randomized human clinical study. Nutrition & Metabolism, 5(1), 8
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2289832/
  • Lothian, J. B., Grey, V., & Lands, L. C. (2006). Effect of whey protein to modulate immune response in children with atopic asthma [Abstract]. International journal of food sciences and nutrition, 57(3-4), 204-211
    http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/09637480600738294
  • Pal, S., Ellis, V., & Dhaliwal, S. (2010). Effects of whey protein isolate on body composition, lipids, insulin and glucose in overweight and obese individuals. British journal of nutrition, 104(05), 716-723
    https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S0007114510000991

قیمت فروش پودر آب پنیر

قیمت فروش پودر آب پنیر

قیمت فروش پودر آب پنیر

سیدی

امتیاز شما به این مقاله: [کل آرا: متوسط آرا: ]

The post قیمت فروش پودر آب پنیر appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *