قیمت فروش وانیل

وانیل چیست؟

وانیل رایحه‌ای معطر است که از لوبیا ارکیده وانیل ساخته شده‌ است. از این ماده در صنایع غذایی، آرایشی و صنایع عطر استفاده می‌شود. هنگامی که از وانیل در مواد غذایی استفاده می‌شود، طعم‌های دیگر را تقویت می‌کند و شیرینی را اضافه می‌کند.

این گیاه به چندین شکل مختلف مانند لوبیا کامل، عصاره، روغن، پودر و طعم‌دهنده مصنوعی موجود است و به عنوان طعم‌دهنده در محصولات پخته‌شده، شیرینی‌سازی، نوشیدنی، سس و بستنی استفاده می‌شود. این عطر اغلب به عنوان گل، چوبی، دودی و میوه‌ای توصیف می‌شود.

منشاء

سرچشمه وانیل مکزیک، آمریکای مرکزی، آمریکای شمالی و کارائیب است. توسط کاشفان اسپانیایی که از قاره آمریکا دیدن می‌کردند کشف شد و دوباره به اروپا صادر شد. وانیل در مناطق گرمسیری جهان، 15 درجه تا شمال و جنوب خط استوا رشد می‌کند

امروزه، اکثریت آن در ماداگاسکار تولید می‌شود، اگرچه آفریقای شرقی، اندونزی، پاپوا گینه نو و هند نیز وانیل را برای فروش پرورش می‌دهند. مکزیک دیگر تولید‌کننده اصلی وانیل نیست. تغییر آب و هوا، ناآرامی‌های سیاسی، برداشت زودرس بر برداشت و قیمت تأثیر می‌گذارد.

ترکیب شیمیایی

ترکیب وانیل با ترکیبات فرار مشخص می‌شود. حدود 85٪ از فرارها وانیلین هستند.

بیش از 130 ترکیب شیمیایی مختلف که به تفاوت‌های ظریف طعم آن کمک می‌کنند شناسایی شده‌اند. این‌ها شامل فنل‌ها، فنل اتر، الکل‌ها، ترکیبات کربونیل، اسیدها، استر، لاکتون‌ها، هیدرات‌های کربن آلیفاتیک و آروماتیک و ترکیبات هتروسیلیک است.

عملکرد

وانیل به عنوان طعم‌دهنده یا تقویت سایر طعم‌ها در موادی مانند شکلات، کارامل و قهوه استفاده می‌شود.

فواید وانیل

اگر شما تا به حال یک کودک پرماجرا بوده‌اید که وانیل را بیرون از بطری امتحان کرده‌است، ممکن است فکر کنید، “آیا وانیل خالص برای شما بد نیست؟” اگرچه ممکن است به خودی خود طعم عالی نداشته‌باشد و اغلب از آن استفاده نمی‌شود، وانیل به دلایل زیادی یک افزودنی بی‌خطر و سالم است!

سرشار از آنتی‌اکسیدان است

وانیل ادویه‌ای با مقادیر بسیار بالای آنتی‌اکسیدان است که به محافظت از سلول‌های بدن در برابر رادیکال‌های آزاد و سموم کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد کسب و کار بدی هستند: آن‌ها تجزیه سلول‌ها و بافت‌های شما را تقویت می‌کنند. آن‌ها محصول جانبی فرآیندهای طبیعی بدن هستند، اگرچه در معرض تشعشعات نیز ظاهر می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌ها مهمترین فایده وانیل هستند زیرا به ترمیم بدن در سطح مولکولی کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین با خطرات کمتری از بیماری‌های مختلف مانند سرطان و دیابت در ارتباط هستند. به علاوه آن‌ها به کاهش اثرات پیری کمک‌کرده و پوست‌های انعطاف‌پذیرتری ایجاد می‌کنند.

سلامت قلب را ارتقا می‌بخشد

وانیل چگونه به حمایت از قلب سالم‌تر کمک می‌کند؟ نشان‌داده شده‌ است که یکی از ترکیبات فعال وانیل، وانیلین، کلسترول بد را کاهش می‌دهد – و همه ما می‌دانیم که کلسترول بد به عنوان یکی از دلایل اصلی بیماری‌های قلبی چقدر تأثیرگذار است.

این نتیجه یک مطالعه سال 2013 بود که توسط ژورنال تجربی زیست‌شناسی تجربی منتشر شد. در آن، موش‌ها در معرض دوزهای کنترل‌شده وانیل قرار گرفتند. بعد از 45 روز، کاهش معنی‌داری در پروفایل کلسترول موش‌ها مشاهده شد. در حالی که هنوز فواید کاهش‌دهنده کلسترول وانیل روی انسان کاملاً درک نشده ‌است، امیدوار کننده ‌است.

خواص ضد‌التهابی

چرا وانیل برای پوست شما مفید است؟ به طور معمول، التهاب چیز خوبی است. این فقط پاسخ بدن به هر گونه تهدید بیرونی مانند میکروب‌ها است. اما، اگر به دلیل شرایط خاص ادامه یابد، می‌تواند ناراحت‌کننده و ناخوشایند باشد.

وانیل به واسطه محتوای آنتی‌اکسیدانی که دارد، یک ماده ضد‌التهاب قوی است. این باعث می‌شود علاوه بر روغن‌های ماساژ علاوه بر این برای تسکین پوست ملتهب یا تحریک‌شده نیز مفید باشد. خوردن غذاهای ضد التهاب همچنین ممکن است به تسکین درد برای شرایطی مانند آرتروز کمک کند.

آرامش‌بخش است

همه ما می‌دانیم دسرهای خوش‌مزه چقدر عالی هستند.

وقتی ناراضی هستید، چه می‌کنید؟ شکلات بخورید! یا وقتی افسرده شدید، وان بستنی وانیلی به همه خودتان بدهید.

خوب، معلوم است که یک پایه علمی در پشت آن وجود دارد. به ویژه وانیل می‌تواند ضد افسردگی مؤثر باشد. یک مطالعه دیگر در سال 2013 روی موش‌ها نشان داد که قرار‌گرفتن در معرض وانیلین باعث کاهش افسردگی می‌شود. این اثر معنی‌دار بود و با یک داروی ضد‌افسردگی قابل مقایسه بود.

برای موهای شما عالی است

به همین دلیل برخی از شامپوها و محصولات مو حاوی وانیل هستند. این تأثیر قابل توجهی در موهای شما دارد! باز هم، ما آنتی‌اکسیدان‌هایی داریم که برای آن تشکر می‌کنیم. گذشته از کمک به ترمیم سلول‌ها، همچنین به جلوگیری از آسیب‌رساندن به فولیکول‌های مو کمک می‌کند. این باعث رشد موهای سالم می‌شود و ریزش مو را به تأخیر می‌اندازد.

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای بهره‌مندی از فواید وانیل، تهیه عصاره خودتان است. به سادگی دانه‌های وانیلی با کیفیت بالا و شفاف را در الکل (معمولاً ودکا) برای یک یا دو روز نگهداری کنید و سپس آن را صاف کنید و واویلا کنید! وانیل بسیار شخصی شما که می‌توانید از آن برای ارتقاء سلامتی خود استفاده کنید.

تولید تجاری

وانیل یک محصول کشاورزی که با زحمت زیادی تولید می‌شود. پس از کاشت تاک 3 فوت (1 متر)، حداقل 1½ سال طول می‌کشد تا گل‌های تاک ظاهر شوند. گل باید به طور دستی گرده‌افشانی می‌شود. لوبیا به مدت 9 ماه در تاک باقی می‌ماند .آنها با دست برداشت می‌شوند و پس از آن باید دوره پخت، خشک‌کردن و استراحت را طی کنند که 3 تا 5 ماه طول می‌کشد. از کاشت تا زمان فروش حداقل 3 سال طول می‌کشد.

کاربرد

وانیل را می‌توان به صورت لوبیا کامل، و دانه‌های خراشیده شده استفاده کرد. رایج‌ترین شکل مورد استفاده در صنعت پخت، عصاره وانیل است. عصاره شکلات را با تقویت تلخی آن تقویت می‌کند. این باعث افزایش درک شیرینی در محصولات نانوایی می‌شود. عصاره وانیل خالص معمولاً برای پخت استفاده نمی‌شود زیرا اجزای معطر عصاره‌ها تقریباً از 280 تا 300 درجه فارنهایت تخلیه می‌شوند. عصاره وانیل- وانیلین و طعم‌های مصنوعی برای کاربردهای پخت توصیه می‌شود.

انواع / تنوع

وانیل به اشکال زیر موجود است:

لوبیا وانیلی

وربون (ماداگاسکار) – حاوی بسیاری از دانه‌ها، دارای بو و طعم وانیلی غنی و پوستی ضخیم و روغنی است (که بسیار مطلوب است)؛ تصور می‌شود” طلای استاندارد” صنعت است.

تاهیتی – که در مواد غذایی و آرایشی استفاده می‌شود، عطر و طعم آن با رایحه‌های گل، میوه، بادام و بادیان رومی مشخص می‌شود. در جزایر پلی‌نزی فرانسه رشد یافته ‌است.

اندونزیایی یا جاوا – به طور کلی حاوی کمترین میزان وانیلین است، احتمالاً به دلیل برداشت زود هنگام و پختن لوبیا وانیلی.

عصاره وانیل خالص

– ساخته‌شده توسط خلال دانه‌های وانیل در الکل و آب. که مقدار آن‌ها توسط FDA تنظیم می‌شود حداقل 35٪ الکل و 13.35 اونس لوبیا وانیلی در هر گالن. در صنایع غذایی، ممکن است دو برابر یا سه برابر باشد.

WONF (با سایر طعم‌های طبیعی) – طعم وانیلی ساخته‌شده با محصولات طبیعی. این ممکن است حاوی لوبیا وانیلی باشد.

پودر وانیل

– ترکیبی از لوبیا وانیلی مخلوط‌شده با حامل کربوهیدرات و عوامل جاری‌کننده.

وانیلین مصنوعی – به صورت مصنوعی از گایاکول، مشتق تار ذغال‌سنگ تولید می‌شود. 95٪ از محصولات “وانیل” جهان با وانیلین طعم‌دار می‌شوند و به جای وانیل از لیگنین گرفته می‌شوند.

منابع
  1. Brunschwig C., Rochard S., Pierrat A., Rouger A., Senger‐Emonnot P., George G., Raharivelomanana P. Volatile composition and sensory properties of Vanilla ×tahitensis bring new insights for vanilla quality control. Journal of the Science of Food and Agriculture 96.3 (2016):848-58.
  2. Rain, P. Facts and FAQs | All about vanilla. The Vanilla Company. 10 December 2015, www.vanillaqueen.com/facts-about-vanilla-2/. Accessed 03 August 2017.
  3. KAU Agri Infotech Portial Center for E-Learning. Vanilla composition and vanillin content. Kerala Agricultural University (2013). www.celkau.in/Crops/Spices/Vanilla/vanilla_composition_and_vanillin_content.aspx. Accessed 03 August 2017.
  4. United States FDA. Title 21: Food and Drugs PART 169—FOOD DRESSINGS AND FLAVORINGS Subpart A—General Provisions. ECFR — Code of Federal Regulations, FDA, www.ecfr.gov/cgi-bin/text-idx?SID=1f9638469e13e50d78a4f8915d85400d&mc=true&node=se21.2.169_13&rgn=div8. Accessed 03 August 2017.

امتیاز شما به این مقاله: [تعداد: میانگین: /5]

امتیاز کلی:

قیمت فروش وانیل

قیمت فروش وانیل

قیمت فروش وانیل

سیدی

[تعداد: میانگین: /5]

The post قیمت فروش وانیل appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *