قیمت فروش صمغ عربی

صمغ عربی چیست؟

صمغ اقاقیا یا صمغ عربی دارای گرید غذایی است که صمغ‌های طبیعی تولید‌شده برای خاصیت امولسیون‌کننده و براقیت آن استفاده می‌شود. در پخت و پز:

  • به عنوان یک تثبیت‌کننده عمل می‌کند
  • دارای بسیاری از ویژگی‌های دارای برچسب است
  • بدون کالری، بدون سموم دفع آفات رشد می‌کند و هم کوشر و هم حلال است

منشاء

محصول صمغ طبیعی از دو گونه اقاقیا در ” Gum Belt” آفریقا در حال رشد است بدست می‌آید: 19کشور از سودان از طریق چاد، تا نیجریه.

سودان، اتیوپی و کنیا تولید کنندگان پیشرو هستند. حدود 10 میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند. نود درصد این ماده از درختان اقاقیا سنگال برداشت می‌شود. صمغ‌های سیال اقاقیا نیز به بازار عرضه می‌شود. شیره به طور معمول به رنگ نارنجی و قهوه‌ای کمرنگ است و پس از برداشت درجه بندی می‌شود. صمغ‌های که از اشک‌های کامل یا گرد تشکیل‌شده و به رنگ قهوه‌ای و نارنجی هستند با بالاترین کیفیت شناخته می‌شوند.

صمغ عربی بدون GMO است. حدود 99 درصد از درختان که از آن محصول برداشت‌شده است وحشی رشد می‌کنند. با این حال، در سنگال مزارع در مقیاس تجاری توسعه می‌یابد.

عملکرد

صمغ اقاقیا به دلیل خاصیت امولسیون‌کننده آن بی‌نظیر است و این باعث می‌شود که یک سیستم غذایی به طور موثری تثبیت شود. این منجر به محصولاتی با بافت برتر و طعم خوب می‌شود. صمغ عربی برای بهبود بافت نان‌های فاقد گلوتن در کنار نشاسته‌ها، روغن‌ها، آنزیم‌ها یا پودر شیر خامه‌ای استفاده می‌شود. طبق گزارش‌ها، نرمی در نان‌ها 25 درصد و عمر مفید محصول تجاری 50 درصد افزایش‌یافته است.

تغذیه

صمغ عربی دارای فیبر بسیار غنی است که 90 درصد فیبر محلول در عصاره خشک‎شده دارد و یک پروبیوتیک طبیعی است.

با این حال، FDA غذایی به دلیل کمبود شواهد کافی برای حمایت از اثر فیزیولوژیکی صمغ عربی بر سلامت انسان صمغ عربی را به عنوان فیبر رژیمی در نظر نمی‌گیرد.

ترکیب

این ترکیب یک هتروپلی‌ساکارید با حلالیت بسیار بالا در آب است. می‌توان آن را به سه گروه ساختاری تقسیم کرد:

  • پروتئین عربینوگالاکتان
  • عربینوگالاکتان
  • گلیکوپروتئین

ساختار اصلی آن تکراری از موارد زیر می‌باشد:

ساختار شیمیایی صمغ عربی

تولید تجاری

صمغ برداشت می‌شود یا به یک تاجر یا به طور مستقیم به یک سازمان بازرگانی فروخته می‌شود. صمغ برای صادرات تمیز و طبقه‌بندی می‌شود. پس از واردات، اکثر صمغ‌های عربی تحت فرآوری اضافی قرار می‌گیرند. این ترکیب خرد یا پودر شده است. همانطور که سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد توضیح می‌دهد، خردکردن مستلزم عبور توده‌های کامل یا بزرگ صمغ از طریق آسیاب چکش و سپس غربالگری آن برای تولید دانه‌های کوچکتر با اندازه یکنواخت‌تر است. این قطعات به راحتی در آب حل می‌شوند و بنابراین توسط کاربر نهایی ترجیح داده می‌شوند. “

صمغ پودر شده با گرفتن محلول صمغ در آب تولید می‌شود که قبل از خشک شدن اسپری فیلتر و پاستوریزه می‌شود. این فرایند را می‌توان کنترل کرد تا یک پودر را که مطابق با شرایط خاص مصرف‌کننده نهایی است تولید شود.

کاربرد

قبل از اینکه آن را به هر روغن معرفی کنید، در قسمتی آب حل کنید. حساس به گرما است. با توجه به پروتئین‌های موجود در ساختار آن، قابلیت امولسیون‌کننده آن با گرما کاهش می‌یابد. بهترین نتایج با غلظت 1 تا 3 درصد گزارش‌شده است. این ماده را می‌توان در محصولاتی با pH اسیدی استفاده کرد.

در شیرینی‌ها به دلیل توانایی آن در امولسیون لایه‌های چربی و آب معمولاً برای پوشش و پر کردن استفاده می‌شود. آن را به طور سنتی برای درخشش براق و چسبناک بودن در محصولات شیرینی زنجبیل استفاده می‌شود.

داروسازی

صمغ عربی سرعت جذب برخی داروها از جمله آموکسی‌سیلین از روده را کاهش می‌دهد. جمعیت عشایری ساحل و عربستان از اثرات مفید صمغ عربی در سنین بالا خبر داشته است. در اروپا، کاربردهای دارویی نیز از اولین کاربردها بود.

مقررات FDA

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، صمغ عربی را به عنوان ماده افزودنی غذایی بی‌خطر تحت شرایط خاص در آیین نامه فدرال، با عنوان 21 در نظر می‌گیرد. در کیکها، شیرینی‌ها، بیسکویت‌ها و کلوچه‌های آن نباید از 3 درصد فرمولاسیون نهایی تجاوز کند، در حالی که در کافه‌های مبتنی بر دانه، میزان مجاز 35 درصد است. FDA استفاده از آن را در شیرینی، پودینگ و پر‌کردن و غذاهای میان وعده تصویب‌کرده است.

منابع
  1. “The Gold in Acacia Trees.” Daily Nation, 28 Apr. 2017,nation.co.ke/business/seedsofgold/The-gold-in-acacia-trees/2301238-3907240-q5p2mxz/index.html. Last accessed 23 October 2018.
  2. “Gum Arabic Market Estimated To Be Valued At US$ 476.1 Mn By 2025: Persistence Market Research.” GlobeNewswire, Persistence Market Research, 21 Sept. 2018, 01:26 ET , com/news-release/2018/09/21/1574135/0/en/Gum-Arabic-Market-Estimated-To-Be-Valued-At-US-476-1-Mn-By-2025-Persistence-Market-Research.html. Last accessed 23 October 2018.
  3. Macdonald, Caroline. “Acacia Gum Shows Promise in Gluten-Free Bread.” Food Dive, 27 Apr. 2017, fooddive.com/news/acacia-gum-shows-promise-in-gluten-free-bread/441445/. Last accessed 23 October 2018.
  4. Setback for acacia gum as FDA not yet persuaded it meets dietary fiber definition. https://www.foodnavigator-usa.com/Article/2020/02/05/Setback-for-acacia-gum-as-FDA-not-yet-persuaded-it-meets-dietary-fiber-definition. Last accessed 02 Mar. 2020.
  5. Gore-Langton, Louis. “Will Acacia Gum Finally Get the Clean-Label Recognition It Wants?” Foodnavigator.com, William Reed Business Media Ltd., 20 Feb. 2017, foodnavigator.com/Article/2017/02/20/Will-acacia-gum-finally-get-the-clean-label-recognition-it-wants. Last accessed 23 October 2018.
  6. “CFR – Code of Federal Regulations Title 21.” Accessdata.fda.gov, accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/CFRSearch.cfm?fr=172.780.
  7. “CFR – Code of Federal Regulations Title 21.” Accessdata.fda.gov, accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/CFRSearch.cfm?fr=184.1330
  8. Salovaara, Hannu, et al. Dietary Fibre Components and Functions. Wageningen Academic Pub., 2007. Page 271.
  9. https://en.wikipedia.org/wiki/Gum_arabic#cite_note-van_DALEN-3
  10. https://bakerpedia.com/ingredients/acacia-gum/

امتیاز شما به این مقاله: [کل آرا: متوسط آرا: ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *