قیمت فروش بی‌کربنات آمونیوم

بی‌کربنات آمونیوم همچنین به عنوان آمونیاک نانوایی یا نمک بارهنگ شناخته می‌شود. یک ترکیب معدنی با فرمول (NH4)HCO3 است که به NH5CO3 ساده شده ‌است. جرم مولی آن 79.056 گرم در مول است. ساختار شیمیایی آن از کاتیون آمونیوم (+NH 4) و آنیون بی‌کربنات (3–HCO) تشکیل شده است. این مجموعه دارای نام‌های زیادی است که تاریخچه طولانی آن را نشان می‌دهد. از نظر شیمیایی، این ترکیب نمک بی‌کربنات یون آمونیوم است. این ماده جامد بی‌رنگ است که به راحتی به دی‌اکسید کربن، آب و آمونیاک تجزیه می‌شود.

تهیه بی‌کربنات آمونیوم

از نظر تاریخی، بی‌کربنات آمونیوم در اروپای شمالی از تقطیر مو خشک، شاخ یا سایر مواد آلی نیتروژن‌دار تولید می‌شد. امروزه با حل کردن دی‌اکسید کربن در آمونیاک به صورت تجاری تولید می‌شود. بی‌کربنات آمونیوم با انتقال گاز دی‌اکسید کربن به آمونیاک آبی تا تشکیل کریستال‌های بی‌کربنات آمونیوم تولید می‌شود که سپس با استفاده از فیلتراسیون یا سانتریفیوژ از محلول جدا می‌شوند. برای جلوگیری از تجزیه محصول، واکنش در دماهای سرد انجام می‌شود.

CO2 + NH3 + H2O → (NH4)HCO3

کاربرد‌های بی‌کربنات آمونیوم

بی‌کربنات آمونیوم به عنوان بکینگ پودر، در برخی از برنامه‌های فرآوری مواد غذایی، در شربت‌های سرفه و به عنوان آنتی‌اسید استفاده می‌شود. همچنین در آزمایشگاه‌های شیمیایی از آن به عنوان کود، بافر pH و معرف در گیاهان استفاده می‌کند. در صنعت از آن در ساخت رنگ‌ها، داروسازی‌ها، کاتالیزورها، سرامیک‌ها، مواد ضد‌حریق، پلاستیک و سایر محصولات استفاده می‎شود.

بی‌کربنات آمونیوم به دلیل دارا بودن خاصیت ور آمدن، تثبیت‌کننده و ظرفیت تنظیم اسید، در صنعت نانوایی یک ماده مورد استفاده در صنایع نانوایی است.

کاربرد‌های متداول بی‌کربـنات آمونیـوم

  • بیسکویت‌ها
  • کراکر
  • پاستا
  • محصولات لبنی منجمد
  • مواد نانوایی
  • رنگ‌دانه‌ها و رنگ‌ها
  • کشاورزی
  • کپسول‌های اتش نشانی

عامل ور آمدن ماده‌ای است که گاز را در مواد پخته شده آزاد می‌کند تا یک بافت سبک را منتقل کند.

ویژگی‌های بی‌کربـنات آمونیـوم

بی‌کربنات آمونیوم به عنوان یک جامد کریستالی سفید با چگالی 1.59 گرم در میلی‌لیتر و نقطه ذوب 41.9 درجه سانتی‌گراد وجود دارد. این گیاه بوی قوی آمونیاک دارد و بسیار محلول در آب است.

در آب حل می‌شود تا یک محلول قلیایی ارائه شود. در اکثر حلال‌های آلی نامحلول است. در حالی که در دمای اتاق (25 درجه سانتی‌گراد) پایدار است، در دماهای بالاتر از 36 درجه سانتی‌گراد به آمونیاک، دی‌اکسید کربن و آب تجزیه می‌شود (انرژی واکنش را از محیط اطراف جذب می‌کند).

برای تولید دی‌اکسید کربن با اسیدها واکنش نشان می‌دهد و برای تولید آمونیاک با باز‌ها واکنش نشان می‌دهد.

حجم بازار بی‌کربـنات آمونیـوم

زار بی‌کربنات آمونیوم در سال 2017، 1480 میلیون دلار ارزش داشته و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2025 به 840 میلیون دلار آمریکا برسد. در این تحقیق، سال 2017 به عنوان سال پایه و 2018 تا 2025 به عنوان دوره پیش‌بینی شده برای برآورد اندازه بازار بی‌کربنات آمونیوم در نظر گرفته شده‌است. مناطق کلیدی مانند آمریکای شمالی، اروپا، آسیا و اقیانوسیه، آمریکای مرکزی و جنوبی، خاورمیانه و آفریقا و غیره

میانگین جهانی بی‌کربنات آمونیوم در روند نزولی است، از 112 USD / MT در سال 2011 به 101 USD / MT در سال 2015 رسید. با وضعیت اقتصاد جهانی، قیمت‌ها طی 5 سال آینده روند کاهشی خواهد داشت.

بی‌کربنات آمونیوم به طور گسترده‌ای در کشاورزی و صنایع غذایی استفاده می‌شود بیشترین درصد بی‌کربنات آمونیوم در کشاورزی استفاده می‌شود، و نسبت تولید در سال 2015 حدود 80٪ است.

منطقه چین بزرگترین تأمین‌کننده بی‌کربنات آمونیوم است و سهم بازار تولید تقریباً 93٪ در سال 2015 است. اروپا دومین تأمین‌کننده بی‌کربنات آمونیوم است که از سهم بازار تولید تقریباً 4٪ در سال 2015 برخوردار است.

رقابت بازار شدید است. Merial, Shandong ShunTian Chemical Anhui Jinhe و غیره رهبران این صنعت هستند، و آن‌ها دارای فن‌آوری‌های کلیدی و حق ثبت اختراع، با مشتریان بالا هستند.

اثرات سلامتی / خطرات ایمنی

در غلظت‌های پایین، خطرناک تلقی نمی‌شود. خطر اصلی سلامتی آن واکنش تجزیه آن است که به گاز آمونیاک تجزیه می‌شود که یک ماده تحریک‌کننده جدی است. استنشاق بی‌کربنات آمونیوم می تواند چشم، پوست، بینی و کل دستگاه تنفسی را تحریک کند و باعث سرفه شدید و مشکل در تنفس شود.

برای بی‌کربنات آمونیوم، یک مقدار روزانه قابل قبول (ADI) توسط کمیته مشترک فائو / WHO در مورد مواد افزودنی غذایی (JECFA) مشخص نشده ‌است، زیرا استفاده از آن خطری برای امنیت غذایی محسوب نمی‌شود.

مصرف تصادفی مقادیر زیادی بی‌کربنات آمونیوم ممکن است مضر بوده و باعث آسیب جدی به سلامتی و در نتیجه اسهال، مسمومیت سیستمیک و افزایش تولید ادرار شود.

منابع
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Ammonium_bicarbonate
  • http://bicarbonatos.com/EN-%20Bicarbonatos%20Nacionales/ammonium-bicarbonate.html
  • https://www.softschools.com/formulas/chemistry/ammonium_bicarbonate_uses_properties_structure_formula/254/
  • https://www.chemistrylearner.com/ammonium-bicarbonate.html
  • https://www.sciencedirect.com/topics/agricultural-and-biological-sciences/ammonium-bicarbonate
  • http://www.chemspider.com/Chemical-Structure.13395.html
  • Ammonium Bicarbonate (Compound). https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Ammonium-bicarbonate#section=Experimental-Properties. Accessed by Dec 19. 2019.
  • Vetter, J.L. LEAVENING AGENTS. In Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition (Second Edition). 2003. Pp:3485-3490. Elsevier.
  • Tiefenbacher, K. F. After-Bake Technology of Crisp Wafers and of Soft Waffles. In Wafer and Waffle. 2017. pp: 539–586. Elsevier.
  • CFR – Code of Federal Regulations 21CFR184.1135. Accessdata. Fda. gov. April 01. 2019. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/CFRSearch.cfm?fr=184.1135. Accessed by Dec 19. 2019.
  • http://www.digitaljournal.com/pr/3966338

امتیاز شما به این مقاله: [تعداد: میانگین: /5]

قیمت فروش بی‌کربنات آمونیوم

قیمت فروش بی‌کربنات آمونیوم

قیمت فروش بی‌کربنات آمونیوم

سیدی

[تعداد: میانگین: /5]

The post قیمت فروش بی‌کربنات آمونیوم appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *