قیمت فروش اسکوربیک اسید

قیمت فروش اسکوربیک اسید تابع عرضه و تقاضای بازار و سایر شرایط می باشد. در ادامه به بررسی این ماده می پردازیم.

اسکوربیک اسید به صورت دو آنانیومر (ایزومرهای تصویر آینه) وجود دارد که معمولاً به صورت “L” و “D” مشخص می‌شوند. ویتامین سی که به L- آسکوربیک اسید نیز معروف است، در اصل اسید هگزورونیک نامیده‌ می‌شود. دارای فرمول C6H8O6، به صورت جامد سفید است، به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد و به عنوان یک مکمل غذایی به فروش می‌رسد.

کاربردهای اسکوربیک اسید

ویتامین C یک ماده مغذی اساسی برای حیوانات خاص از جمله انسان است. اصطلاح ویتامین C شامل چندین ویتامین است که فعالیت ویتامین C را دارند. نمک‌های آسکوربات مانند آسکوربات سدیم و آسکوربات کلسیم در برخی مکمل‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نمک‌ها پس از هضم به آسکوربات تبدیل می‌شوند. آسکوربات و اسید اسکوربیک هر دو مطابق با pH به طور طبیعی در بدن وجود دارند.

یون آسکوربات گونه غالب در مقادیر pH معمولی بیولوژیکی است. این ماده کاهنده و آنتی‌اکسیدان خفیف است. آسکوربات با از دست دادن یک الکترون اکسید می‌شود تا یک کاتیون رادیکال و سپس با از دست دادن الکترون دوم دهیدرواسکوربیک اسید تشکیل شود. به طور معمول با اکسیدان گونه‌های اکسیژن فعال، مانند رادیکال هیدروکسیل واکنش نشان می‌دهد.

ویتامین C برای بیوسنتز کلاژن، L- کارنیتین و انتقال‌دهنده‌های عصبی خاص ضروری است. ویتامین C همچنین در متابولیسم پروتئین نقش دارد. کلاژن یک عنصر اساسی از بافت همبند است، که در بهبود زخم‌ها نقش اساسی دارد.

ویتامین C همچنین یک آنتی اکسیدان مهم فیزیولوژیکی است و نشان داده شده‌است که آنتی‌اکسیدان‌های دیگری را در بدن احیا می‌کند، از جمله آلفا توکوفرول (ویتامین E).

تحقیقات علمی به صورت مداوم در حال بررسی این مسئله است که آیا ویتامین C با محدود کردن اثرات مضر رادیکال‌های آزاد از طریق فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن، می‌تواند به جلوگیری یا به تاخیر افتادن پیشرفت برخی از سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی و سایر بیماری‌هایی که عامل آن‌ها استرس اکسیداتیو است، کمک کند.

ویتامین C علاوه بر عملکردهای بیوسنتزیک و آنتی‌اکسیدان، نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند و باعث بهبود جذب آهن غیرهمی(فرم آهن موجود در غذاهای گیاهی) می‌شود. از این ماده برای پیشگیری و معالجه اسکوربوت، (اسکوربوت موجب ظاهر شدن لکه‌هایی بر روی پوست، اسفنجی شدن لثه‌ها و خونریزی غشاهای مخاطی می‌شود) استفاده می‌شود.

دوزهای مصرفی ویتامین c

جذب روده‌ای ویتامین C توسط حداقل یک انتقال‌دهنده فعال وابسته به دوز تنظیم می شود. سلول ها ویتامین C را از طریق پروتئین انتقال‌دهنده جمع می‌کنند. در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که ویتامین C اکسیده شده یا دهیدرواسکوربیک اسید از طریق برخی انتقال‌دهنده‌های گلوکز تسهیل‌شده وارد سلول‌ها می‌شود و سپس در داخل به اسید اسکوربیک کاهش می‌یابد.

تقریباً ۷۰٪ -۹۰٪ ویتامین C با مصرف متوسط ۳۰-۱۸۰ میلی‌گرم در روز جذب می‌شود. اما، در دوزهای بالاتر از ۱ گرم در روز، جذب به کمتر از ۵۰٪ می‌رسد و اسید اسکوربیک غیر‌متابولیزه در ادرار دفع می‌شود.

نتایج حاصل از مطالعات فارماکوسنتیک نشان می‌دهد که دوز خوراکی ۱٫۲۵ گرم در روز اسید اسکوربیک میانگین غلظت ویتامین C پلاسما را ۱۳۵ میکرومول در لیتر را تولید می‌کند، که تقریباً دو برابر بیشتر از میزان تولید شده با مصرف ۲۰۰-۳۰۰ میلی‌گرم در روز اسید اسکوربیک از ویتامین C است.

مدل سازی فارماکوسنتیک پیش بینی می‌کند که حتی دوزهایی به اندازه ۳ گرم اسید اسکوربیک که هر ۴ ساعت مصرف می‌شود، حداکثر غلظت پلاسما را تنها ۲۲۰ میکرومول در لیتر تولید می‌کند.

کل محتوای ویتامین C بدن از ۳۰۰ میلی‌گرم (در نزدیکی اسکوربوت) تا حدود ۲ گرم است. مقادیر بالای ویتامین C (غلظت میلی‌مولار) در سلول‌ها و بافت‌ها حفظ می‌شود و بیشترین میزان آن در لکوسیت‌ها (گلبول های سفید)، چشم‌ها، غدد فوق کلیوی، غده هیپوفیز و مغز است.

مقادیر نسبتاً کم ویتامین C (غلظت میکرومولار) در مایعات خارج سلولی، مانند پلاسما، گلبول‌های قرمز و بزاق مشاهده می‌شود.

مقادیر توصیه‌شده برای مصرف اسکوربیک اسید

توصیه‌های مصرف ویتامین C و سایر مواد مغذی براساس یافته‌های مرجع مصرف رژیم غذایی (DRI) که توسط هیئت غذا و تغذیه (FNB) در انستیتوی پزشکی (IOM) آکادمی‌های ملی (آکادمی ملی علوم) ارائه شده‌است.

DRI اصطلاح عمومی برای مجموعه‌ای از مقادیر مرجع است که برای برنامه‌ریزی و ارزیابی میزان مصرف مواد مغذی افراد سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مقادیر، که بر اساس سن و جنس متفاوت است، شامل موارد زیر است:

سن مردان زنان بارداری شیردهی
۰–۶ ماه ۴۰ mg ۴۰ mg
۷–۱۲ ماه ۵۰ mg ۵۰ mg
۱–۳ سال ۱۵ mg ۱۵ mg
۴–۸ سال ۲۵ mg ۲۵ mg
۹–۱۳ سال ۴۵ mg ۴۵ mg
۱۴–۱۸ سال ۷۵ mg ۶۵ mg ۸۰ mg ۱۱۵ mg
۱۹+ سال ۹۰ mg ۷۵ mg ۸۵ mg ۱۲۰ mg
افراد سیگاری افرادی که سیگار می کشند نسبت به افراد غیر سیگاری به ۳۵ میلی‌گرم در روز ویتامین C بیشتری نیاز دارند.

منابع حاوی ویتامین C

غذا

میوه‌ها و سبزیجات بهترین منابع ویتامین C هستند. مرکبات، گوجه‌فرنگی و آب گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی مهمترین منابع ویتامین C در رژیم غذایی آمریکایی هستند.

سایر منابع غذایی خوب شامل فلفل قرمز و سبز، کیوی، کلم بروکلی، توت فرنگی، جوانه بروکسل و طالبی.

اگرچه ویتامین C به طور طبیعی در غلات وجود ندارد، اما به برخی از غلات غنی‌شده صبحانه اضافه می‌شود.

مقدار ویتامین C مواد غذایی ممکن است با ذخیره طولانی مدت و با پخت و پز کاهش یابد زیرا اسکوربیک اسید محلول در آب است و در اثر حرارت از بین می‌رود.

خوشبختانه، بسیاری از بهترین منابع غذایی ویتامین C مانند میوه و سبزیجات معمولاً به صورت خام مصرف می‌شوند.

مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز می‌تواند بیش از ۲۰۰ میلی‌گرم ویتامین C را فراهم کند.

قیمت فروش اسید اسکوربیک

Food Milligrams (mg) per serving Percent (%) DV*
½فنجان، فلفل قرمز ۹۵ ۱۰۶
¾ فنجان، آب پرتقال ۹۳ ۱۰۳
۱ پرتقال متوسط ۷۰ ۷۸
¾ فنجان، آب گریپ فروت ۷۰ ۷۸
۱ کیوی متوسط ۶۴ ۷۱
½ فنجان، فلفل سبز ۶۰ ۶۷
½ فنجان، کلم بروکلی، پخته‌شده ۵۱ ۵۷
½ فنجان، توت‌فرنگی ۴۹ ۵۴
½ فنجان، جوانه بروکسل، پخته‌شده ۴۸ ۵۳
½ گریپ فروت متوسط ۳۹ ۴۳
½ فنجان، بروکلی خام ۳۹ ۴۳
¾ فنجان، آب گوجه‌فرنگی ۳۳ ۳۷
½ فنجان، طالبی ۲۹ ۳۲
½ فنجان، کلم، پخته‌شده ۲۸ ۳۱
½ فنجان، گل کلم، خام ۲۶ ۲۹
۱ گوجه‌فرنگی پخته‌شده متوسط ۱۷ ۱۹
۱ گوجه‌فرنگی خام متوسط ۱۷ ۱۹
½ فنجان، اسفنج، پخته‌شده ۹ ۱۰
½ فنجان، نخود سبز، یخ زده، پخته‌شده ۸ ۹

وزارت زراعت ایالات متحده آمریکا (USDA) لیست کاملی از غذاهای حاوی ویتامین C با نام مواد غذایی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

مکمل های غذایی

مکمل‌ها به طور معمول حاوی ویتامین C به شکل اسید اسکوربیک هستند، که قابلیت دسترسی زیستی قابل قبولی با اسید اسکوربیک موجود در غذاها مانند آب پرتقال و کلم بروکلی دارد.

اشکال دیگر مکمل‌های ویتامین C شامل آسکوربات سدیم است. آسکوربات کلسیم؛ آسکوربات‌های معدنی دیگر؛ اسید اسکوربیک با بیوفلاونوئیدها. و محصولات ترکیبی، مانند استرC-، که حاوی آسکوربات کلسیم، دهیدرواسکوربات، کلسیم ترئونات، زایلونات و لیکسونات است.

کمبود ویتامین C

کمبود حاد ویتامین C منجر به اسکوربوت می‌شود. علائم اولیه می‌تواند شامل خستگی (احتمالاً نتیجه اختلال در بیوسنتز کارنیتین)، ضعف و التهاب لثه باشد.

با پیشرفت کمبود ویتامین C، سنتز کلاژن مختل می‌شود و بافت‌های همبند ضعیف می‌شوند و باعث ایجاد درد مفاصل، ضعف در ترمیم زخم، هیپرکراتوز می‌شوند.

علائم دیگر بیماری اسكوربوت شامل افسردگی و همچنین تورم، خونریزی لثه‌ها و شل‌شدن یا از بین‌رفتن دندان‌ها به دلیل شكنندگی بافت و مویرگی است.

کم‌خونی فقر آهن همچنین به دلیل افزایش خونریزی و کاهش جذب آهن غیرهمی ثانویه با کمبود ویتامین C ممکن است رخ دهد.

در کودکان بیماری استخوانی ممکن است وجود داشته باشد. در صورت عدم درمان، اسکوربوت کشنده‌ است.

امروزه، کمبود ویتامین C و اسکروبی در کشورهای توسعه‌یافته نادر است.

علائم کمبود آشکار فقط در صورتی اتفاق می‌افتد که میزان دریافت ویتامین C در طی چند هفته تقریباً زیر ۱۰ میلی‌گرم در روز باشد.

گروه هایی که در معرض خطر کمبود ویتامین C قرار دارند

کمبود ویتامین C در کشورهای توسعه یافته شایع نیست، اما هنوز هم می‌تواند در افرادی که غذای محدودی دارند محدود باشد.

  1. افراد سیگاری و “سیگاری‌های منفعل”
  2. شیرخوارانی که از شیر مادر تغذیه نمی‌کنند
  3. افراد با تنوع غذایی محدود

اگرچه میوه و سبزیجات بهترین منابع ویتامین C هستند، اما بسیاری از غذاهای دیگر مقادیر کمی از این ماده مغذی دارند.

افرادی که تنوع غذایی محدودی دارند – از جمله برخی افراد مسن و بی‌بضاعت که غذای خود را تهیه می‌کنند.

افرادی که از الکل یا مواد مخدر سوء استفاده می‌کنند؛ افراد مبتلا به بیماری روانی؛ و گاهی اوقات، کودکان ممکن است ویتامین کافی دریافت نکنند.

ویتامین C و سلامتی

به دلیل عملکرد آن به عنوان یک آنتی‌اکسیدان و نقش آن در عملکرد سیستم ایمنی بدن، ویتامین C به عنوان ابزاری برای کمک به پیشگیری و / یا درمان بسیاری از شرایط بهداشتی شناخته‌شده است.

چهار بیماری و اختلال که در آنها ویتامین C می‌تواند نقش ایفا کند: سرطان (از جمله پیشگیری و درمان)، بیماری های قلبی عروقی، دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) و آب مروارید و سرماخوردگی است.

خطرات سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد ویتامین C

  • ویتامین C سمیت کمی دارد و مصرف زیاد آن باعث عوارض جانبی جدی نمی‌شود . شایع‌ترین شکایت‌ها اسهال، حالت تهوع، گرفتگی شکم و سایر اختلالات دستگاه گوارش به دلیل اثر اسمزی ویتامین C غیر قابل جذب در دستگاه گوارش است.
  • با توجه به تقویت جذب آهن غیر‌همی به وسیله ویتامین C، یک نگرانی نظری وجود دارد که دریافت زیاد ویتامین C ممکن است باعث جذب بیش از حد آهن شود. در افراد سالم، به نظر نمی رسد این یک نگرانی باشد. با این حال، در افراد مبتلا به هموکروماتوز ارثی، مصرف مزمن دوزهای زیاد ویتامین C می‌تواند اضافه بار آهن را تشدید کند و منجر به آسیب بافت شود.
  • از دیگر اثرات گزارش شده از مصرف زیاد ویتامین C می‌توان به کاهش ویتامین B12 و مس، تسریع در متابولیسم یا دفع اسید اسکوربیک، فرسایش مینای دندان و واکنش‌های آلرژیک اشاره کرد.

سطوح بالای مصرفی قابل تحمل (UL) برای ویتامین C

سن مردان زنان بارداری شیردهی
۰–۱۲ ماه امکان تعیین وجود ندارد امکان تعیین وجود ندارد
۱–۳ سال ۴۰۰ mg ۴۰۰ mg
۴–۸ سال ۶۵۰ mg ۶۵۰ mg
۹–۱۳ سال ۱,۲۰۰ mg ۱,۲۰۰ mg
۱۴–۱۸ سال ۱,۸۰۰ mg ۱,۸۰۰ mg ۱,۸۰۰ mg ۱,۸۰۰ mg
۱۹+ سال ۲,۰۰۰ mg ۲,۰۰۰ mg ۲,۰۰۰ mg ۲,۰۰۰ mg

قیمت فروش اسید اسکوربیک

شرکت پیشگامان شیمی اسید اسکوربیک را از کشورهای چین و آلمان وارد می کند.

این محصول در بسته بندی های ۲۵ کیلویی آماده عرضه به مشتریان عزیز می باشد.

منابع

  1. Li Y, Schellhorn HE. New developments and novel therapeutic perspectives for vitamin C. J Nutr 2007;137:2171-84. [PubMed abstract]
  2. Carr AC, Frei B. Toward a new recommended dietary allowance for vitamin C based on antioxidant and health effects in humans. Am J Clin Nutr 1999;69:1086-107. [PubMed abstract]
  3. Frei B, England L, Ames BN. Ascorbate is an outstanding antioxidant in human blood plasma. Proc Natl Acad Sci U S A 1989;86:6377-81. [PubMed abstract]
  4. Jacob RA, Sotoudeh G. Vitamin C function and status in chronic disease. Nutr Clin Care 2002;5:66-74. [PubMed abstract]
  5. Gershoff SN. Vitamin C (ascorbic acid): new roles, new requirements? Nutr Rev 1993;51:313-26. [PubMed abstract]
  6. Weinstein M, Babyn P, Zlotkin S. An orange a day keeps the doctor away: scurvy in the year 2000. Pediatrics 2001;108:E55. [PubMed abstract]
  7. Wang AH, Still C. Old world meets modern: a case report of scurvy. Nutr Clin Pract 2007;22:445-8. [PubMed abstract]
  8. Institute of Medicine. Food and Nutrition Board. Dietary Reference Intakes for Vitamin C, Vitamin E, Selenium, and Carotenoids. Washington, DC: National Academy Press, 2000.
  9. Stephen R, Utecht T. Scurvy identified in the emergency department: a case report. J Emerg Med 2001;21:235-7. [PubMed abstract]
  10. Padayatty SJ, Sun H, Wang Y, Riordan HD, Hewitt SM, Katz A, Wesley RA, Levine M. Vitamin C pharmacokinetics: implications for oral and intravenous use. Ann Intern Med 2004;140:533-7. [PubMed abstract]
  11. Francescone MA, Levitt J. Scurvy masquerading as leukocytoclastic vasculitis: a case report and review of the literature. Cutis 2005;76:261-6. [PubMed abstract]
  12. U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. FoodData Central, 2019.
  13. U.S. Food and Drug Administration. Guidance for Industry: A Food Labeling Guide (۱۴٫ Appendix F: Calculate the Percent Daily Value for the Appropriate Nutrients). 2013.
  14. U.S. Food and Drug Administration. Food Labeling: Revision of the Nutrition and Supplement Facts Labels. ۲۰۱۶٫

قیمت فروش اسید اسکوربیک. واردکننده قیمت فروش اسید اسکوربیک

[تعداد: میانگین: /5]

The post قیمت فروش اسکوربیک اسید appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *