قیمت فروش اسانس‌های خوراکی

این روزها تقریباً همه در مورد مزایای اسانس‌ها ، از درمان میگرن گرفته تا کمک به مبارزه با سرطان در حال تبلیغ کردن هستند.

تهیه‌ی اسانس یک عمل باستانی است که تجدید حیات جدید و مدرن را تجربه می‌کند و به راحتی می‌توان فهمید که چرا: اگرچه اثربخشی برخی از اسانس‌ها تا حد زیادی ناپایدار است، در مطالعات کارشناسی شده نشان داده شده است که برخی دیگر از مزایای سلامتی جدی در مواد جامد برخوردار هستند.

به عنوان مثال می‌دانیم که اسانس اسطوخودوس می‌تواند کیفیت خواب شما را بهبود بخشد و اضطراب را کاهش دهد. اما آیا مزایای بیشتری از اینکه فقط آن‌ها را روی مچ دست ببندید یا چند قطره را در یک دیفیوزر قرار دهید، برای اسانس‌ها وجود دارد.

در حالی که بعضی از اسانس‌ها هرگز نباید به صورت داخلی مصرف شوند، برخی دیگر در هنگام مصرف خوراکی، فواید سلامتی زیادی دارند.

فواید اسانس‌های خوراکی چیست؟

اسانس‌ها می‌توانند برای سلامتی شما مفید باشند و این مزایا بر اساس خاصیت اسانس متفاوت هستند (که منطقی است با توجه به اینکه گیاهان مختلف تمایل به انجام کارهای مختلفی دارند. فقط به تفاوت بین آسپرین و تریاک فکر کنید!). مطالعات نشان می‌دهد که برخی از اسانس‌ها می‌توانند به کاهش التهاب، جلوگیری از شیوع میکروب‌ها و حتی مبارزه با عفونت‌های باکتریایی مقاوم در برابر دارو کمک کنند.

طبق گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، ده‌ها اسانس وجود دارد که عموماً برای مصرف انسان به عنوان بی‌خطر شناخته می‌شوند. این اسانس‌ها در همه چیز از آدامس گرفته تا نوشابه، آب‌نبات و… موجود است.

ادعاهای زیادی از تسکین سیستم گوارش گرفته تا افزایش ایمنی، در مورد مصرف اسانس‌ها وجود دارد که تشخیص حقیقی بودن آن‌ها دشوار است و گرچه ممکن است اسانس‌ها یک معجزه درمانی نباشند، اما مطمئناً می‌توانند سلامتی و احساس بهزیستی شما را تقویت کنند.

چگونه می‌توانید بگویید که کدام یک از اسانس‌ها خوراکی هستند؟

Elmore می‌گوید: “در حالی که اسانس‌های با مارک خوراکی برای مصرف و استفاده موضعی دقیقاً همان اسانس‌ها هستند، مطمئناً برچسب زدن بیشتر هدف بازاریابی دارد. FDA برچسب زدن یک ماده برای استفاده همزمان به عنوان یک ماده آرایشی و بهداشتی و یک مکمل رژیم غذایی را ممنوع می‌کند. بنابراین یک اسانس برای استفاده موضعی، معطر، و برای مصرف به عنوان یک مکمل رژیم غذایی، نباید برچسب‌گذاری شود. FDA همچنین روی اینکه چگونه و بر اساس چه چیزی اسانس‌ها را برچسب بزنند نظارت می‌کند.

این بدان معناست که شما باید قبل از استفاده از اسانس تحقیقات خود را انجام دهید. همه اسانس‌های موضعی برای استفاده داخلی بی‌خطر نیست و بالعکس. و علی‌رغم ادعاها مبنی بر اینکه اسانس‌ها برای مصرف داخلی بی‌خطر هستند، هیچ سیستم رسمی وجود ندارد که بتواند اسانس‌ها را بی‌خطر اعلام کند.

هیچ سیستم رسمی درجه‌بندی اسانس و یا نهاد تنظیم‌کننده رسمی وجود ندارد که درجه‌بندی “درمانی” در مقابل “خوراکی” را ارائه دهد.

“آنچه را که می‌توان به غذاها اضافه‌کرد، GRAS (معمولاً به عنوان بی‌خطر شناخته می‌شود) برای مصرف انسان است.”

فقط به این دلیل که واقعیت‌های تغذیه‌ای روی یک بطری وجود دارد، مصرف آن را نیز ایمن نمی‌کند. به گفته انجمن ملی آروماتراپی هالیستی، این اسانس‌ها به اصطلاح “درمانی” لزوماً بهتر از سایرین نیستند زیرا – بیشتر از این‌ها – برچسب زدن صرفاً یک تاکتیک بازاریابی است. به عنوان مثال، doTERRA اسانس‌های خود را با عنوان “گواهی درمانی خالص” به بازار عرضه می‌کند، اما صدور گواهینامه به سادگی فرایندی است که شرکت و علامت تجاری ثبت کرده‌ است. آیا این بدان معناست که اسانس‌های doTERRA نسبت به رقبای خود مانند Young Living کم و بیش ایمن هستند؟ نه، اما به معنای این است که – وقتی صحبت از اسانس‌ها می‌شود – چیز دیگری بیش از آن‌که با چشم دیده شود، وجود دارد.

کدام اسانس‌ها خوراکی هستند و چگونه از آنها استفاده می‌کنید؟

همه اسانس‌ها در برای مصرف بی‌خطر هستند، اما اسانس‌های خوراکی معمولی را می‌توان به سه روش تهیه کرد – در ترکیب با مواد غذایی، در یک کپسول یا با مصرف مستقیم. Elmore می‌گوید: “برای محافظت از بدن در برابر آسیب، مقادیر کمی از اسانس‌ها به طور خاص برای خوراکی برچسب‌گذاری شده‌اند، استفاده کنید.” همچنین رقیق کردن آن‌ها با روغن حامل مانند روغن زیتون بسیار حائز اهمیت است – اسانس‌ها تقریباً خیلی قوی‌تر از آن هستند که برای مصرف مستقیم استفاده شوند.

اگر به دنبال شروع استفاده از اسانس‌های خوراکی هستید، Elmore آشپزی‌کردن با آن‌ها را توصیه می‌کند. او می‌گوید برای شروع با اسانس‌های که شما آن‌ها را به عنوان مواد غذایی، مانند لیمو، لیمو، ریحان، آویشن و دارچین می‌شناسید، شروع کنید. Elmore می‌گوید: “اسانس‌ها می‌توانند به عنوان طعم‌دهنده مواد غذایی برای غذاهای شیرین و خوشبو استفاده شوند.” به عنوان مثال، می‌توانید اسانس نعناع را به قهوه اضافه کنید یا اسطوخودوس را درون لیموناد قرار دهید. و پونه کوهی و آویشن را می‌توان در سس ماریناد برای سبزیجات یا ماهی استفاده کرد.

آیا نگرانی‌های ایمنی در مورد اسانس‌ها وجود دارد؟

یکی از تصورات غلط رایج در مورد اسانس‌ها این است که به دلیل طبیعی بودن، آن‌ها نیز بی‌خطر هستند. این یک تفکر خطرناک است که می‌تواند منجر به بروز برخی مشکلات جدی شود، به ویژه که همه اسانس‌ها برای مصرف خوراکی بی‌خطر نیستند.

FDA هشدار می‌دهد که بسیاری از گیاهان حاوی موادی هستند که می‌توانند سمی و تحریک‌کننده باشند و به طور بالقوه می‌توانند واکنش‌های آلرژیک ایجاد کنند. توضیح می‌دهد که اگرچه اسانس‌های خاصی مانند زیره یا برخی اسانس مرکبات به طور کلی برای مصرف بی‌خطر هستند، اما استفاده از آن‌ها روی پوست می‌تواند خطرناک باشد.

FDA دارای لیستی از اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی است که به طور کلی برای مصرف انسان بی‌خطر شناخته می‌شوند، اما شما هنوز هم باید با احتیاط عمل کنید.

منابع
  • https://greatist.com/live/what-do-you-use-edible-essential-oils-for#7
  • https://www.youngliving.com/en_US/discover/about
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Essential_oil

امتیاز شما به این مقاله: [تعداد: میانگین: /5]

قیمت فروش اسانس‌های خوراکی

قیمت فروش اسانس‌های خوراکی

قیمت فروش اسانس‌های خوراکی

سیدی

[تعداد: میانگین: /5]

The post قیمت فروش اسانس‌های خوراکی appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *