جایگزین های شکر در قنادی

جایگزین های شکر در قنادی

شناخت جایگزین های شکر در قنادی و شیرین کننده های طبیعی و مشتقات شکر با توجه به مضرات شکر برای سلامتی لازم است. در ادامه مقاله به جایگزین های شکر در قنادی می پردازیم.

شکر

مصرف بیش از اندازه شکر منجر به پوسیدگی دندان ، چاقی ، انواع دیابت ها ، مشکلات قلبی و حتی سرطان می شود. شیرین کننده های مصنوعی نیز همانند aspartame و sucralos ، عوارض جانبی به همراه دارند.

اعم از میگرن و اختلالات خلق و خو و اختلال در عملکرد کبد. به بیان ساده تر، بهتر است دور شکر را خط بکشید ، چون سلامت شما به این تصمیم بستگی دارد!

در این مقاله چند ماده غذایی را که می توانید جایگزین های شکر در قنادی کنید به خوبی بشناسید تا کم تر شکر سفید مصرف کنید.

بسیاری از دستورالعمل های خوراکی ها از شکر استفاده می کنند ، شما می توانید شکر قهوه ای را در این دستور العمل ها به کار گیرید تا مضرات شکر سلامتی شما را تحت تاثیر قرار ندهد.

علاوه بر شکر قهوه ای مواد دیگری مانند ملاس ، قند افرا ، عسل و شکر نارگیل را نیز می توان به عنوان جایگزین های شکر در قنادی استفاده کرد.

جایگزین های شکر در قنادی

انواع جایگزین های شکر

شکر قهوه ای : در بیش تر موارد شکر قهوه ای گزینه بسیار مناسبی برای جایگزین های شکر در قنادی است. این شکر عطر و طعم مناسبی داشته و در بیش تر دسرها و غذاها می تواند به جای شکر سفید استفاده شود.

قند سفید نیز گزینه ای است که می تواند در صورت نبود شکر قهوه ای استفاده کرد.

قند : Muscovado که نوع نامرغوب شکر سفید است دارای غلظت بالاتری نسبت به قند معمولی است. کریستال های این قند به جای این که از طریق سانتریفیوژ خشک شوند به صورت طبیعی در نور خورشید خشک می شوند ولی باز هم گزینه مناسبی به عنوان جایگزین های شکر در قنادی می باشد.

ملاس : ملاس نوعی شکر قهوه ای است. زمانی که شکر قهوه ای در دسترس نیست می توان از این شیرین کننده کم ضرر استفاده کرد.

شکر قهوه ای ۴/۶ درصد از ملاس تشکیل شده است. اگر در دستور غذایی خود از ملاس استفاده می کنید می بایست کمی بیش تر از میزان شکر و شکر قهوه ای از آن مصرف کنید.

استویا : شیرین کننده استویا یا گیاه شیرین یک گیاه کاملا طبیعی است که با طعم و مزه شیرین می تواند به عنوان یک تامین کننده شیرینی در غذاها و نوشیدنی ها و جایگزین شکر مورد مصرف قرار گیرد.

این گیاه ۲۰۰ برابر شیرین تر از شکر بوده و طی تحقیق دانشمندان مزایای بسیاری برای سلامتی انسان دارد. از جمله خواص استویا ، کاهش وزن ، کاهش کلسترول خون ، کاهش فشار خون بالا و حتی مبارزه با انواع سرطان می باشد.

شیرین کننده استویا یک محصول کاملا طبیعی بوده که می تواند یک شیرین کننده بسیار لذیذ و بی ضرر باشد.

عسل : عسل نیز یک گزینه بسیار عالی جایگزین شکر است. این ماده خوراکی که سرشار از مواد مغذی و ویتامین است علاوه بر این که جایگزین بسیار خوبی است ، برای سلامتی نیز بسیار مفید خواهد بود.

عسل خام یکی از بهترین انتخاب هایی است که می توانید در بین انواع مشتقات شکر داشته باشید. عسل حاوی آنتی اکسیدان ها ، آنزیم ها و دیگر مواد معدنی است که باعث مقاوم سازی سیستم ایمنی بدن می شوند و سلامت روده را بهبود می بخشند.

شکر نارگیل : شکر نارگیل در رده شکر قهوه ای قرار می گیرد. این شکر کمیاب است ولی مضرات بسیار بسیار کم تری نسبت به شکر دارد.

آب نارگیل ، بدن را با مواد مغذی مفید تامین می کند. شکر نارگیل با داشتن بار گلیسمی کم ، مزه شیرینی دارد و اثرات مضر شکر مصنوعی را ندارد.

شیره افرا : هم چون دیگر شیرین کننده های طبیعی ، شیره افرا نیز دارای آنتی اکسیدان هایی است که ضد بیماری هستند. مواد معدنی موجود در این ماده ، آسیب های اکسید کننده در بدن را کم کرده و رادیکال های آزاد را از بین می برد. اطمینان حاصل کنید شیره افرایی که خریده اید خالص بوده و بدون مواد افزودنی باشد.

شیره چغندر : شیره چغندر یکی از سالم ترین مشتقات شکر و جایگزین های شکر در قنادی است. سرشار از مواد معدنی و حاوی مس ، کلسیم ، آهن ، پتاسیم ، منگنز و سلنیم است. برای این شیرین کننده هم مطمئن شوید سالم ، خالص و بدون افزودنی باشد.

آماساک : یک شیرین ‏کننده طبیعی ژاپنی است که از تخمیر برنج قهوه ‏ای شیرین به دست می‏ آید. این نوشیدنی زود هضم برای تغذیه ورزشکاران استفاده شده و در پخت و پز و نانوایی نیز کاربرد دارد.

مالت جو : شیرین ‏کننده‏ ای سنگین و تیره رنگ است که از جو به دست می ‏آید. طعم مالتی داشته و به صورت پودر یا مایع عرضه می ‏شود.

فروکتوز: تحت نام لوولوزو قند میوه نیز شناخته می ‏شود. میوه‏ ها به طور معمول بین ۱ تا ۷ درصد فروکتوز دارند. این قند ۴۰ درصد وزن خشک عسل را نیز تشکیل می‏ دهد. شیرینی این ماده پس از حل شدن در آب به سرعت کاهش می ‏یابد.

جایگزین های شکر در قنادی

تهیه جایگزین های شکر در قنادی

شیرین کننده ها در چهار گروه اصلی طبیعی ، مصنوعی ، تصفیه شده و الکل های قندی طبقه بندی می شوند. شیرین کننده های طبیعی از سالم ترین منابع قندی هستند.

با تولد صنعت قند و تولید انواع تصفیه شده شیرین کننده ها مصرف این مواد افزایش یافت ولی گسترش بیماری های قلبی و عروقی چاقی ، دیابت و سایر اختلالات متابولیکی که به سبب ایجاد تغییرات گریز ناپذیر در شیوه زندگی انسان ها بروز یافته اند، موجب شد تا بشر به جایگزینی مواد شیرین کننده مصنوعی روی بیاورد.

شیرین کننده ها از افزودنی های پرکاربرد در صنایع غذایی هستند که امروزه بسته به نیاز از انواع مختلف آ‌ن ها در تولید مواد غذایی استفاده می شود.

شما می توانید برای تهیه جایگزین های شکر در قنادی به سایت معتبر پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. تیم بازرگانی پیشگامان شیمی از برترین شرکت‌ های تأمین‌کننده مواد اولیه در ایران است.

این تیم با تکیه بر دانش و تولید محتوا تلاش دارد تا ارتباط مستقیمی بین مشتری و فروشنده ایجاد کند و از سو استفاده دلال‌ها جلوگیری شود.

موادی که توسط این تیم تأمین می ‌شوند در تمامی زمینه‌های پزشکی و دارویی ، صنعتی ، خوراکی و… می‌ باشند هم چنین توسط مشاورین خبره به صورت رایگان پشتیبانی خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *