بیزابولول

بیزابولول یا به طور رسمی بیشتر α – (-) – بیزابولول یا به عنوان لومومول نیز شناخته می شود ،یک الکل سزوکیترپن مونوسیلیک طبیعی است. این یک روغن چسبناک بدون رنگ است که ماده اولیه تشکیل دهنده اسانس از بابونه آلمانی (Matricaria recutita) و میوپورس کراسیفولیوم است.

در آب و گلیسیرین محلول بسیار ضعیف است اما در اتانول محلول است. آنزانومر ، α – (+) – بیزابولول ، همچنین به طور طبیعی یافت می شود اما نادر است.

بیزابولول مصنوعی معمولاً ترکیبی از نژاد ریزمی دو ، α- (-) -bisabolol است. Bisabolol از عطر گل و گیاه شیرین ضعیفی برخوردار است و در رایحه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین صدها سال است که به دلیل خاصیت بهبودی پوست در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

بیزابولول دارای خواص ضد تحریک کننده ، ضد التهابی و ضد میکروبی است. Bisabolol همچنین به منظور افزایش جذب پوست از مولکولهای خاص نشان داده شده است. یک ترکیب ساختاری مرتبط با عنوان β-bisabolol (شماره ثبت CAS [15352-77-9]) تنها در موقعیت گروه عملکردی الکل سوم متفاوت است.

(+) – آلفا بیزابولول در بابونه آلمانی یافت می شود. (+) – آلفا بیسابولول ماده تشکیل دهنده اسانس گیاه Populus balsamifera (صنوبر بالسام) است. بانک اطلاعاتی متابولوم انسانی (HMDB) (-) – آلفا بیسابولول در چربی ها و روغن ها یافت می شود. (-) – آلفا بیزابولول از اسانس بابونه Matricaria (بابونه آلمانی) جدا شده است.

کاربردها و ویژگی‌های بیزابولول

بابونه حاوی یک ماده ی کوچک فوق العاده به نام بیزابولول نیز هست. این ماده به عنوان یک ضد التهاب عمل می کند و به آرام کردن و آرامش پوست شما کمک می کند. بی رنگ و با رایحه ای لطیف و گلدار ، می تواند به پوست کمک کند تا سایر مواد مؤثر را به طور مؤثر جذب کند. بیزابولول به دلیل خاصیت تقویت کننده پوست ، صدها سال است که در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

بیزابولول یک گیاه شاهدانه terpene است که دارای عطر و بویی بسیار شیرین و گل با نعمت مرکبات و ادویه است.این ماده که معمولاً در بابونه آلمان و درخت آبنبات آمریکای جنوبی یافت می شود ، به طور گسترده در مواد آرایشی ، عطرها و محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

Bisabolol ممکن است به اثرات تسکین دهنده شاهدانه کمک کند ، و اغلب یک ماده اصلی تشکیل دهنده مواد موضعی تزریق شده شاهدانه است. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی بیزابولول می تواند انواع بیماری های پوستی را درمان کند. Bisabolol همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.

این ماده برای پوست های حساس مفید است. می توانید از آن در سرم های صورت ، ماسک صورت و کرم های شب استفاده کنید. به مرطوب نگه داشتن پوست ، کاهش تولید ملانین و کاهش چین و چروک کمک می کند.

Bisabolol در این مورد خواص شگفت انگیز درمانی دارد.

یکی از مهمترین و شناخته شده ترین روغنهای اساسی که حاوی بیزابولول موجود در آن است ، روغن بابونه نام دارد. روغن دارای چندین خاصیت درمانی و ضد التهابی است. به همین دلیل است که این ماده مستقیماً در همان روند بهبود و بهبود التهاب کمک می کند.

فـروش بیزابولول

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، مواد اولیه دارویی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند.

این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

سایر محصولات ما: ال کارنتین

امتیاز شما به این مقاله: [کل آرا: 0 متوسط آرا: 0]

The post بیزابولول appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *