اکسید روی (زینک اکساید)

فروش اکسید روی، قیمت اکسید روی اکسید روی (زینک اکساید) Posted on by آقای فروتن

اکسید روی یا همان زینک اکساید، یک ماده معدنی سفید و پودری با سابقه طولانی در استفاده به عنوان حفاظت از اشعه UV خورشید است. زینک اکساید ترکیب شیمیایی است که در آب قابل حل نیست، در صورتی که ترکیب ایمن برای استفاده در صنعت غذایی می باشد. زینک اکساید در محصولات صنعتی و آرایشی بهداشتی از جمله رنگ، مواد آرایشی و روان کنندها استفاده می شود.

استفاده و مزایای اکسید روی

اکسید روی در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و مراقبت شخصی از جمله آرایش، محصولات ناخن، لوسیون های بچه، صابون های حمام و پودر پا استفاده می شود. اکسید روی در محافظهای پوستی مانند پماد پشم گوسفند و محصولات ضدآفتاب نیز کاربرد دارد.

زینک اکساید به عنوان یک عامل پرکننده و رنگی و در داروهای بدون نسخه، به عنوان یک محافظ پوست و یک کرم ضد آفتاب استفاده می شود. این محصول با بازتاب و پراکندگی اشعه ماوراء بنفش به عنوان یک کرم ضد آفتاب کار می کند.

در صنایع دارویی این ترکیب با نام زینک اکساید در پودرهای بچه، انواع پمادهای سوختگی، کرم های ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و… مورد استفاده قرار می گیرد. پماد زینک اکساید در درمان بسیاری از ضایعات پوستی مستعد عفونت مثل سوختگی ها، اگزمای پوست، خراشیدگی هاو گزش حشرات بکاربرده می شود. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.

اکسید روی دارای خواص مرطوب‌کننده، آنتی بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس‌کننده اشعه UV در ترکیب کرمهای ضد آفتاب نیز استفاده می‌شود.

سایر کاربردها: دارای رسانایی حرارتی بالا، آنتی بیوتیک، مواد محافظ اشعه uv، پلاستیک، سرامیک، شیشه، چوب، سیمان، رنگ، گریس، چسب، باتری، رنگ دانه، پودر بچه، پمادهای پوستی، کرمهای ضد آفتاب، شامپو ضد شوره، درمان سوختگی، اگزما، خراشیدگی، ضد خارش.

کاربرد دارویی اکسید روی

طبق تحقیقات انجام شده زینک اکساید در صنعت دارو و بهداشت موجب رشد سلول های جدید، بهبود پوست سوخته و همچنین ترمیم زخم ها می شود. روی برای واکنش های آنزیمی، سلامتی ایمنی بدن، وسنتز DNA بسیار مهم است. زینک اکساید یکی از مهمترین ترکیبات مواد آرایشی معدنی است. از آنجا که اکسید روی توسط پوست قابل جذب نیست بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی نخواهد شد و حساسیت زا و جوش زا نمی‌باشد.

همچنین در تولید دئودورانت‌ها و صابون‌ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری‌ها کمک می‌کند و به خوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می‌شود.

**** فلز روی را به طور طبیعی می توان در پوسته زمین استخراج کرد در صورتی که اکسید روی مورد استفاده در صنعت غذا و دارو به صورت مصنوعی تهیه می شود.****

فروش اکسید روی:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز،محصول اکسید روی مورد نیاز صنایع دارویی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت در بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است وشما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

سایرمحصولات ما:

اسید آسکوربیک

آرایشی و بهداشتی, دارویی و پزشکی, غذایی اکسید روی, اکسید روی اصفهان, اکسید روی تهران, اکسید روی خوراکی, اکسید روی دارویی, اکسید روی صنعتی, اکسید روی غذایی, بازرگانی اکسید روی, بازرگانی فروش اکسید روی, خرید اکسید روی, زینک اکساید, زینک اکساید خوراکی, زینک اکساید صنعتی, فروش اکسید روی, فروش زینک اکساید, فروش زینک اکساید دارویی, فروشنده اکسید روی, قیمت اکسید روی, قیمت اکسید روی دارویی, قیمت زینک اکساید, کاربر اکسید روی, کاربرد اکسید روی صنعتی, کاربرد زینک اکساید, نمایندگی فروش اکسید روی, نمایندگی فروش زینک اکساید

راهبری نوشته‌ها

Previous Post

تترا سدیم پیرو فسفات

Next Post

اسید مالیک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *