اسانس آویشن

احتمالاً با کاربرد آویشن به عنوان گیاهان دارویی و چاشنی غذا آشنا هستید.

گیاه آویشن (Thymus vulgaris) علاوه بر زنده نگه داشتن طعم غذا، منبع اسانس آویشن نیز هست.

اسانس اویشن دارای خاصیت ضد قارچ، ضد التهابی و ضد باکتریایی است. این ماده معمولاً به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. همچنین می‌تواند به عنوان ماده‌ای در دهانشویه یافت شود.

مطالعات زیادی بر روی کاربرد اسانس آویشن در کاهش یا از بین بردن باکتری‌های قابل انتقال از مواد غذایی، حفظ سلامت قلب و کاهش التهاب در بدن صورت گرفته‌است.

قبل از تصمیم به خرید یک بطری، این نکته حائزاهمیت است که بدانید، هیچ دلیل علمی مبنی بر استفاده از اسانس آویشن برای درمان بیماری وجود ندارد.

در حالی که تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است، تصور می‌شود اسانس آویشن وقتی به عنوان بخشی از برنامه‌های درمانی کلی استفاده می‌شود، نه به عنوان یک درمان انفرادی مفید باشد.

کاربرد‌ها و فواید اسانس آویشن

۱٫آکنه

منابع معتبری وجود دارد مبنی بر اینکه اسانس آویشن در کاهش باکتری‌های ایجاد کننده آکنه بر روی پوست مؤثر است.

۲. آلوپسی آره آتا

در حال حاضر، اطلاعات کمی وجود دارد که نشان دهد اسانس آویشن برای این بیماری مؤثر است یا خیر، اگرچه شواهد حاکی از آن است که ترکیبی از روغن‌های اساسی که شامل اسانس اویشن است ممکن است یک درمان مؤثر باشد.

۳. سرطان پستان

یک مطالعه بسیار مقدماتی نشان داده که عصاره آویشن وحشی ممکن است در نهایت نوید مبارزه با سرطان پستان را نشان دهد.

۴– سرفه و عفونت‌های دستگاه تنفسی

تصور می‌شود که محتوای تیمول موجود در اسانس آویشن دارای خواص ضد اسپاسم است. با مخلوط کردن گل پامچال ، اسانس آویشن در کاهش سرفه ها و کاهش مدت زمان عفونت‌های دستگاه تنفسی مانند سرماخوردگی مؤثر است.

۵– نگهدارنده مواد غذایی

در مطالعه‌ای که در ژورنال پزشکی و زندگی LifeTrusted Source گزارش شده است ، اسانس آویشن در از بین بردن باکتری‌ها و قارچ‌های مربوط به مواد غذایی مؤثر است.

مشخص شده است که آویشن و تیمول دارای اثرات ضد باکتریایی علیه باکتری‌ها از جمله سالمونلا، استافیلوکوکوس اورئوس و هلیکوباکتر پیلوری هستند.

۶. بیماری قلبی

یک مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۰ که در مجله Lipid ResearchTrusted Source منتشر شد، نشان داد که کارواکرول موجود در اسانس آویشن یک ماده ضد التهاب مؤثر با قابلیت های محافظت کننده قلب است و باعث می‌شود که برای افراد مبتلا به بیماری قلبی مفید باشد.

۷. بهداشت دهان و دندان

اثرات ضد التهابی تیمول در چندین مطالعه ثبت شده است. تیمول موجود در اسانس آویشن در کاهش التهاب و عفونت مؤثر است.

تهیه‌ی اسانس آویشن

اسانس آویشن به طور معمول از طریق فرآیند تقطیر بخار از برگ و گل های Thymus vulgaris بدست می‌آید. تقطیر اول اسانس قرمز آویشن تولید می‌کند که یک روغن تیره و دارای رایحه‌ای تند و است. روغن آویشن قرمز اغلب به عنوان نت میانی در عطرها استفاده می‌شود.

اگر روغن آویشن قرمز فرایند دوم تقطیر را طی کند، یک ترکیب به رنگ زرد کمرنگ به وجود می‌آید.

این محلول رایج ترین شکل اسانس آویشن است که به آن اسانس آویشن یا اسانس آویشن سفید گفته می‌شود.

اسانس آویشن حاوی چندین ترکیب است که فواید سلامتی دارند. این ترکیبات عبارتند از:

  • کارواکرول
  • تیمول
  • linalool
  • سینول
  • کافور
  • بیدول

در مرحله بعدی، بیایید ببینیم که این ترکیبات برای کاربردهای مختلف اسانس اویشن چه فایده ای دارند.

منابع

  1. http://cms.herbalgram.org/herbclip/300/review44454.html?ts=1566224609&signature=d148e96a3663757ca5c8f7b83d73489f&ts=1581001635&signature=13e951f0ee756f9f840c9a3e90eb0f6a
  2. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01635581.2012.719658
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4391421/

The post اسانس آویشن appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *