آیا آجیل و دانه‌ها سرشار از ویتامین D هستند؟

ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که در متابولیسم کلسیم معدنی در ساخت استخوان‌ها و دندان‌های قوی به شما کمک می‌کند. بدن شما می‌تواند ویتامین D را در معرض نور خورشید تولید کند‌، بنابراین منابع غذایی لزوماً مسئله بزرگی نیستند، مگر اینکه در آب و هوایی بسیار شمالی با زمستان ‌های طولانی زندگی کنید یا تمام وقت خود را در داخل خانه بگذرانید. اگرچه آجیل و دانه مزایای تغذیه‌ای دیگری دارند، ولی ویتامین D یکی از آن‌ها نیست.

مزایای تغذیه‌ای

به گزارش آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی، آجیل و دانه‌ها بسته‌های کوچکی از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های سالم هستند. به عنوان مثال بادام منبع خوبی برای ویتامین E و منیزیم است، در حالی که گردو با آنتی‌اکسیدان‌ها و آلفا- لینولنیک‌اسید که یک اسید چرب امگا-۳ است، بارگذاری می‌شود. دانه‌های چیا حاوی آهن، کلسیم، منیزیم و روی هستند. دانه‌های آفتابگردان مقدار زیادی ویتامین E و فسفر و همچنین ویتامین B-6 و فولات دارند. با این وجود هیچ یک از این آجیل‌ها و دانه‌ها حاوی ویتامین D نیستند. برای تقویت ویتامین D، در آفتاب بیرون بیایند یا ماهی‌های چرب و زرده تخم مرغ بخورید که این منابع ویتامین D بسیار بهتری نسبت به هرنوع آجیل یا دانه‌ای دارند.

منابع

  • Academy of Nutrition and Dietetics: In a Nutshell
  • Massachusetts Institute of Technology: Optimizing Your Diet – Best Foods for Specific Vitamins
  • Office of Dietary Supplements: Vitamin D
  • Huff Post: Fiftysomething Diet: 5 Seeds You Need To Eat

The post آیا آجیل و دانه‌ها سرشار از ویتامین D هستند؟ appeared first on پیشگامان شیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *